Suuri Penis

Erinomainen Artikkeli, Jossa on Monia Hyviä Vinkkejä Siitä, Jalkapallo

Jalkapallo on urheilua, joka oli alkanut Amerikassa, mutta nyt se on alkanut leviämään ympäri maailman. Ehkä olet tulokas tämä hieno laji ja haluan ymmärtää sitä paremmin? Jos näin on niin silloin sinun täytyy ehdottomasti tarkistaa seuraavaa artikkelin!

Käytä aina suojavarusteita, kun pelaa jalkapalloa. Siellä on aina riski tulla vakavasti loukkaantunut. Jos et ole yllään oikea vaihde, älä pelaa. Ei vain voi sinulla katkenneita luita, mutta siellä on jopa mahdollisuus halvaus. Tahansa näistä mahdollisuuksia tilanteissa voi tarkoittaa et koskaan pelata jalkapalloa ikinä.

Käytäntö potkiminen jalkapallo. Vaikka se ei ole tärkein osa peliä, sen merkitystä ei voida aliarvioida. Monet ihmiset, jotka käytännössä jalkapallo useinkaan valmistella niiden potkiminen peli. Tämä aiheuttaa ongelmia niiden kanssa, joilla ei ole kykyä saada jalkapallo läpi pystytuet.

Hyökkäys jokainen peli kuin se on Superbowl on neljäs ja viime hetken tavoite. Juuri menossa läpi esityksiä ei riitä, sinun täytyy olla valmis reagoimaan sekunnin murto-osassa. Antaa 150% aina kun pallo on pelissä.

Paras jalkapallo pelaajat ovat ketteriä. Jotta voidaan parantaa ketteryyttä niin, että voit parantaa peliäsi, tehdä asioita, kuten käyttämällä hyppiä narua ja ajaa tai hypätä renkaat ja käpyjä. Jalkapallon pelaajat tarvitsevat nopeita refleksejä ja nopea ajattelu. Nämä harjoitukset avulla voit rakentaa molempia taitoja. Ketteryyttä kasvaa nopeasti, jos teet näitä harjoituksia johdonmukaisesti.

Älä liikakäyttöä mitään temppuja teidän playbook. Vastustaja oppii seuraavaksi tekee pelata tehoton, jos et käytä sitä usein.

Käynnissä selkänsä ovat jäseniä rikos. Jo käynnissä pelata pelaaja voi siirtää pallo käynnissä takaisin joka ajaa pallo niin pitkälle kuin hän voi. Kun pallo on ilmassa, käynnissä takaisin, voi auttaa suojaamaan pelinrakentaja alkaen tacklers tai hän voi yrittää saada auki kiinni pass.

Älä pelkää olla uhkaava kuin jalkapalloilija, koska tämä voi todella auttaa teidän peli. Kun vastustajat luulevat, että olet huono ja tiedän, että olet aio lyödä heitä kovasti, se voi muuttaa tapaa, jolla he pelata ja saada heidät tekemään virheitä. Tunnetaan joku he todella halua kohdata, ja sinun on etu, ennen kuin edes keuliminen todellinen pelaaminen kyky.

Seurata läpi kick on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kicker on pään on oltava alas katseensa jalka itse tehdä yhteyttä pallo. Jalka pitäisi koskettaa pohjaan kolmas pallo. Tämä liike on seurannut suoraan läpi suunnattu paikalla, että pallo on haluttu mennä.

Kentän tavoite kickers ovat tärkeitä pelaajia tahansa joukkue. Kentän tavoite voi tallentaa joukkue, jos he ovat neljäs alas. Tehdä tämän, kun joukkue on sitten tarpeeksi lähellä maalitolpasta, että tiedät teidän kicker on majoitusliike, hänen tehoalueelle. Joukkue saa kolme pistettä onnistunut kentän tavoite yrittää.

Jalkapallo koulutus vie veronsa kehon, jos sinulla ei ole johdonmukainen elvytyssuunnitelman. Tämä ei tarkoita, ottaen aikaa pois koulutuksen aikana off-season aikoja. Se tarkoittaa, mahdollistaa kehon toipua joka yö ja päivä pois. Hanki ainakin kahdeksan tuntia unta joka yö ja juoda runsaasti vettä (ei virvoitusjuomia) ja liota epsom suolat kolme kertaa viikossa.

Aloita pelaaminen jalkapallo tasolle, että olet mukava ja nauttia. Jos pelaat pelin taso korkeampi kuin kyky, saatat pelata itse ulos liiga. Joten valitse taso, joka sopii taso taitoa ja kunnianhimoa pelata paremmin.

Sinun täytyy oppia perus kantoja puolustava joukkue. On 8 jäsentä puolustus joukkue. Kahdeksan kannat ovat kulmapuolustaja, puolustusalueella ja puuttua, ja nenä puuttua. Ne sisältävät myös kaksi kunkin turvallisuus pelaajia ja ulkopuolella linebackers. Jotkut 4-3-pelit ovat yksi inside linebacker ja kaksi ulkopuolella linebackers, ja jotkut 3-4 pelejä ovat kahden sisällä linebackers ja kaksi ulkopuolella linebackers. Ilmainen turvallisuus ja vahva turvallisuus ovat turvallisuuden tehtävissä.

Olet nyt tietoinen siitä, mitä tekee jalkapallo mielenkiintoinen urheilu katsella, ja miksi niin monet ihmiset ovat kiehtoi se. Siellä on paljon enemmän kuin mitä näet vain edessä, niin strategia on iso osa sitä. Vinkkejä voit lukea täältä on tehnyt sinut tietoiseksi joitakin niistä strategioista, jotka auttavat sinua ymmärtämään jalkapalloa paremmin.