Tamron Telejatke Canon

Neuvoja Kannustaa Ei-Seikkailunhaluinen Matkailija

Matkustaminen on loistava tapa parantaa elämänlaatua ja näkökulmia. Kuitenkin, se ei ole sen haittoja, joten varmista, että olet huolellisesti suunnitella matkasi ja olla valmis mihin tahansa mahdollinen tilanne. Voit paremmin nauttia matkasi seuraavat neuvot.

Olla tietoinen huijauksia, jotka yrittävät saalistaa varomattomia matkailijoille. Monissa köyhemmissä osissa maailmaa, se on turvallisinta olettaa, että joku kerjäämässä rahaa tai yrittää estää sinua juuri mistään syystä voisi olla taskuvaras. Älä koskaan näytä tai luovuta lompakon kenellekään, vaikka he väittävät olevansa poliiseja.

Voit säästää enemmän rahaa käyttää matkallasi vertaamalla kaikki hinnat saatavilla kaikki kulut. Haku verkossa, tai pyytää ystäviä, jos he tietävät, että tahansa tarjoukset sijainti haluat matkustaa. Saatat myös haluta matkustaa viikon aikana vähentää lento-ja hotellihinnat antaa sinulle enemmän rahaa viettää tutustuen.

Jos olet matkalla rannalle tai oleskelevat hotellissa, jossa on uima-allas, pakata uimapuku teidän ranta laukku. Se voi joskus olla vaikea lajitella kautta kaikki on pakattu. Säästää aikaa, pakata uimapuku, aurinkovoidetta, ja jotain muuta saatat tarvita ranta tai uima-allas ranta laukku.

Ennen kuin lähdet mitään pitkä loma, yritä löytää aikaa saada kuntoon. Yleensä, kun sightseeing, voit tehdä melko paljon kävelyä. Jos et valmistautua tämän, voit päätyä arka ja onneton. Myös, on enemmän sovi, se voi antaa sinulle lisännyt rohkeutta alasti rannalla tai muita uusia kokemuksia.

Jos olet pakkaaminen risteily, älä osta mitään uutta matkaa varten. Tämä johtuu siitä, että useimmat risteilyt tänään avulla voit pysyä ajan vaatteet jopa illalliselle, ja lähes koskaan edellytä, että sinulla mekko musta-tie juhlapuku. Mitä omistat on todennäköisesti hyväksyttävää matka.

Jos olet matkoilla kannettavan ja aikovat viettää paljon aikaa hotellihuoneessa, pack A/C-kaapeli kannettavan tietokoneen tapauksessa. Jos huoneen ominaisuudet HDTV: hen, voit käyttää kaapeli liittää tietokoneen televisioon. Tämän avulla voit stream elokuvia Netflix tai Hulu kannettavan tietokoneen, sitten katsella niitä suuremman näytön. Se on varmasti halvempaa kuin maksaa viisi taalaa vuokra-video.

Kun matkustat lentäen, harkita, pullotettua vettä ja käsihuuhde mukanasi laukku. Desinfioi kätesi, kun olet pestä ne koneessa on kylpyhuone, ja muista juoda vettä niin paljon kuin mahdollista. Molemmat nämä asiat auttavat pitämään sinua saamasta sairas. Muista myös, ei koskettaa kasvojasi ja ei saada jäätä mukana juomia. Vesi lentokoneissa on paljon bakteereja.

Liittymällä hotelli on uskollisuus ohjelma voi tarjota sinulle monia erilaisia etuisuuksia matkoilla. Jäsenille nämä ohjelmat usein saada erityisiä bonuksia, jotka eivät ole saatavilla suurelle väestölle. Jotkut hotellit tarjoavat ilmaisen internet-yhteys tai ilmaisen juoman joka aamu aamiaiseksi. Toiset on rautaa muutamia kohteita vaatteet veloituksetta. Uskollisuus ohjelmat ovat tapa tehdä oman hotellimajoituksen hieman enemmän miellyttävä.

Matka on jännittävä. Kuten useimmissa tilanteissa, tutkimusta ja suunnittelua tarjoavat merkittäviä etuja. Neuvoja olet lukenut täällä voi auttaa sinua saamaan eniten nautintoa pois matkasta ja samalla välttää monia pettymyksiä ja turhia ongelmia.