Täydellinen Penis

Kun Se Tulee Paras Kodin Turvallisuus Vinkkejä, Meillä On Ne

Onko sinulla on lapsia kotona, arvokasta omaisuutta, tai asut korkean rikollisuuden alueella, home security on usein etusijalla. Suojata kodin ottamalla varotoimenpiteet sijasta pahoittelee tunkeilija tulee myöhemmin. Lue vinkkejä tässä artikkelissa tehdä kotiin turvallisempi.

Olla varma, että kotisi on aina miehitetty. Voit ostaa ajastimet ja on Televisiot, valot, radiot ja muita elektroniikka mennä eri aikoina. Tämä antaa kodin ulkonäkö, että joku on siellä. Se tarkoittaa, että murtovarkaat menee ohi oikealta.

Jos olet tupakoitsija, sammuttakaa savukkeenne kupillinen vettä tulipalon välttämiseksi. Tämä olisi tehtävä ennen kuin laitat sen roskakoriin, koska olet vaarassa alkuunsa ole polttava pois, kun hierot sen teidän tuhkakuppi. Savu ulkopuolella vähentää kaikki riski tulipalo tapahtuu kotona.

Käytä välilyöntejä kodin seinät tallentaa arvoesineitä. Sinun ei tarvitse leikata segmenttien teidän seinät. Siellä on paljon paikkoja, talo pre-cut-alueita, joita voidaan käyttää. Entä unwiring sähkö-liitäntään ja käyttää sitä kuin alue stash koruja?

Varmista aina, että ovet ovat lukossa. Joka kerta, kun avaat windows ilmaa ulos talosta, kiertää ja kaksinkertainen tarkistaa lukot illalla. Monet ihmiset unohtaa tehdä tämän, ja todellisuus on, useimmat murtovarkaat päästä läpi ikkunat ja ovet. Lukitse kaikki, ei väliä mihin aikaan päivästä se on.

Jos sinun täytyy lähteä kotiin pitkäksi aikaa, tehdä asioita, tehdä kodin ilmeen miehitetty. Laita valot ajastimet niin, että ne päälle illalla ja pois nukkumaan mennessä. Tee sama kanssa televisio-tai radio-todella tehdä kotisi näyttää asutulta.

Niin hassulta kuin se saattaa tuntua, että sanomalehdet toimitetaan, jos olet menossa lomalle. Tunkeilijat nähdä kaikki paperit kasaantuu ja tulee ymmärtää, että kukaan ei ole kotona, joten se on todennäköisempää, että ne tauko. Soita toimitus yritys ja kertoa heille, kun tulet takaisin ja kun haluat alkaa tuottaa uudelleen.

Kysy kodin turva-alan yritykset käydä kodin ja suunnittelun järjestelmä, joka on räätälöity tarpeisiisi. Tarvitsee ja haluaa jokainen perhe ja kokoonpano kunkin kotiin ovat melko yksittäisiä. Kun et halua tehdä kompromisseja millään tavalla turvallisuutta ja turvallisuutta kotiisi, custom-rakennettu järjestelmä on yleensä tapa mennä.

Varo kodin turvallisuus yritys, joka yrittää myydä yli kaiken. On monia tarjoukset alkaen kodin turva-alan yritykset, kuten video seuranta, pitää silmällä kotona televisiosta, avaimeton ja muita tällaisia innovaatioita. Kun kaikki mielenkiintoisia, jotkut saattavat olla enemmän kuin tarvitset. Myyjä, joka yrittää myydä sinulle kaiken auringon alla ei ole oikeastaan katselee ulos oman edun, ja on todennäköistä, katselin hänen oma bottom line.

Kaikki ulko-ovet pitäisi olla saranat päin sisällä. Saranat on helppo murtaa, jos sinulla on pääsy niihin, niin se tarkoittaa, että ne täytyy olla sisällä kotiin niin, että kukaan ulkopuolinen ei voi saada niitä. Se voi kestää jonkin verran vaivaa, mutta se tulee olemaan sen arvoista.

Asenna peep reikä ja ketjun lukita ovi. Ovisilmä ja-ketju avulla voit kommunikoida jonkun kanssa ovelle ilman että niitä näkyvillä tai helposti kotiisi. Jos muukalainen on ovi, älä irrota ketju, kunnes olet varma, että olet turvassa.

Sen sijaan toivoen, että mitään pahaa tapahtuu sinulle tai perheellesi, odottaa pahinta ja estää sen alusta alkaen. Tämä artikkeli on antanut sinulle joitakin ideoita, ja nyt se on jopa voit seurata läpi. Käytä näitä vinkkejä oman elämän turvallisempi, varmempi kotiin.