Teinipornoa

Oppia, Miten Ostaa Hauskoja Leluja Kuin Ammattilainen

Löytää suosittuja leluja kohtuulliseen hintaan ei ole aina helppo tehtävä. On kuitenkin olemassa asioita, jotka voivat helpottaa voit tehdä ostoksia. Lue tämä artikkeli joitakin hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja löytää paras leluja lapsille paras mahdollinen hinta.

Etsi leluja, jotka tiedät jo lapsesi nauttia. Laajentaa olemassa olevan kokoelma, tai lisätä suosikki lelu, että lapsesi on ollut ystäviä talossa. Ostaa leluja, jotka sopivat osaksi toimintaa lapsesi nauttii. Myös uusia leluja, joiden avulla lapsesi löytää uusia tapoja pitää hauskaa.

Olitpa etsivät uusimmat pelikonsoleissa tai nallekarhuja, voit löytää mitä etsit verkossa. Sivustot, kuten Amazon, usein tarjoavat ilmainen toimitus ja käsittely ostot yli 25 dollaria. Ilmainen toimitus ja käsittely voi säästää melko vähän rahaa, kun ostoksia useita lahjoja.

Kun miettiä, mitä leluja ostaa pieni lapsi, turvallisuus on erittäin tärkeää. Vältä leluja, jotka ovat täynnä pieniä pellettejä tai pavut, koska nämä voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran, jos ne leviävät ulos lelu. Sinun tulisi myös välttää leluja, joissa on osia, jotka ovat halkaisijaltaan alle 1,75 tuumaa.

On monia koulutus-lelut saatavilla tänään. Kun valitsevat koulutus-lelu, varmistaa, että voit valita yksi, joka on suunniteltu lapsen ikä-ryhmä. Se voi olla houkuttelevaa ostaa opettavainen lelu, joka on seuraavan ikäryhmän; kuitenkin, tämä voi vain pahentaa lapsen.

Jos olet ostamassa leluja jouluksi, ostaa niitä niin aikaisin kuin voi. Mitä aiemmin, sen parempi. Kuin kausi kuluu, hinnat kuumin leluja suuntaus enemmän premium ostaa. On olemassa muutamia alennuksia löytyy. Jotkut parhaat alennukset todella tapahtuu lomakauden jälkeen, joten ostos Joulun jälkeen ensi vuonna voi olla fiksu strategia.

Ole tietoinen siitä, kuinka kauan lelu vie koota. Ei jokainen lapsi on nimetty, kookkaan alue pelaamiseen. Suuri lelu, joka on tarpeen koota ja sitten purkaa sen jälkeen, kun peliaika voi olla ongelma. Pitkä kokoonpano aika lelu voi merkitä paljon vaivaa.

Jos ostat lelu lapsen tai lapsen alle kolme, olla varma, että ei ole pieniä osia. Kun lapset ovat nuorempia, heillä on taipumus nauttia laittamalla esineitä suuhunsa. Ongelmana on, he voivat tukehtua, jos he niellä lelu osia. Voit tarkistaa etiketissä eniten leluja, siellä on yleensä varoitusmerkintä, jos pieniä osia olemassa.

Se on tärkeää säännöllisesti tarkistaa lapsesi on leluja, jotta vältetään vammat. Etsi mitään rikki osaa tai kappaletta, jotka ovat osittain irronnut, kuten silmät, nenä, kädet, jne. Tarkasta leluja teräviä reunoja tai kärkiä, jotka voivat vahingoittaa lapsen. Päästä eroon kaikista rikki lelu löydät.

Pitää takuun tahansa lelu, että ostat. Aivan kuten mikä tahansa muu tuote, lelu osto tulisi kattaa huono ammattitaito. Jos lapsesi vahingossa putoaa lelu, olet todennäköisesti ei ole katettu, mutta satunnainen rikkoutuminen ei pitäisi koskaan tapahtua. Jos se hajoaa, valmistaa takuu soittaa valmistajalle.

Pelit ovat hyvä opettaa lapsille arvokkaita taitoja. He voivat oppia perustiedot matemaattisia taitoja suosittuja lautapelejä, kuten Monopoli. Se myös lisää niiden määrä järkeä. He voivat parantaa niiden laskennallinen tarkkuus ja nopeus ja ongelmanratkaisun taitoja pelaa klassisia pelejä kuten Yatzy ja Connect Four.

Ota lapsesi pitkin, kun ostokset leluja. Jos tiedät jo, mitä he haluavat, arvailla mitä leluja he nauttivat voidaan osuma ja neiti. Tällä varmistetaan, että he saavat jotain he ovat varmasti nauttia. Lisäksi se varmistaa, että et tuhlaa rahaa tahansa leluja, jotka ei voi käyttää.

Älä rajoita lapsesi maksaa leluja, koska niiden ikä on pois alue, joka on suositeltavaa ruutuun. Nämä luvut tulisi käyttää ohjeita ja ei ole todellakaan kiveen hakattu. On järkkymätön noin ikä voi aiheuttaa sen, että lapsi puuttuu ulos paljon leluja, että he voivat nauttia.

Riippumatta lapsen ikä, sinun on löytää oikea erilaisia leluja pitää ne viihdyttivät ja kihloissa. Sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuuksia ostaa suosituimpia leluja markkinoille. Käytä työkaluja, jotka olet juuri oppinut, että seuraavan kerran sinun täytyy mennä lelu ostoksia.