Tekopillu

Tee Hymy Fantastinen Näillä Dental Care Tips

On olemassa paljon asioita harkitsemaan noin hammashoito. Ilman vastiketta, voit helposti päätyä suu täynnä rusinoita. Kukaan ei halua rusina suuhun. Sen sijaan, että skenaario, käytä seuraavia vinkkejä auttaa sinua pitämään hampaat hyvässä kunnossa pitkälle tulevaisuuteen.

Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi valita hyvä hammaslääkäri, muista kysyä ystävien ja perheen jäseniä lähetteet. Kysy heiltä, jotka hammaslääkäri he käyttävät ja saada mielipiteensä palvelun, kustannukset ja hoidon laatu. Niiden rehellinen arvioinnit voi olla korvaamaton, koska ne säästää aikaa ja vaivaa oman tutkimuksen.

Älä unohda poistaa plakkia hampaita, kun hammaslangan. Sinun pitäisi aseta hammaslankaa alareunassa hammas ja vedä se varovasti, jotta se naarmuilta plakin pois hampaiden. Tee tämä jokaisen hampaan ennen kuin keskitytään puhdistaa välinen tila hampaat kanssa hammaslankaa.

Valitse eniten tehokas suuvesi, olla varma, etsiä alkoholiton merkkejä. Suuvettä joka sisältää alkoholia yleensä kuiva suu. Sylki on todella hyötyä hampaita ja auttaa hajottaa joitakin bakteereja. Koska sylki on tärkeä rooli hampaiden terveyteen, olisi huolehdittava valitse suuvesi tuotemerkkejä, jotka sisältävät alkoholia, joka voi estää syljen tuotantoa.

Aikataulu käynti hammaslääkärissä jos sinulla on herkät hampaat. Kipua hampaissa kun syö kuumia ruokia tai juo kylmiä juomia voi olla osoitus vakavia hampaiden ongelmia. Sinulla voi olla ontelo, hermo tulehdus, tai hermo ärsytystä. Nämä ovat hampaiden ongelmia et halua ohittaa.

Voisit kysyä teidän säännöllinen hammaslääkäri noin hampaiden tiivistysmassat. Joskus harjaus ei riitä. Hammaslääkärin tiiviste on suojaava pinnoite, joka menee yli osia, hampaita käytetään pureskella ruokaa. Nämä ovat usein laita yli takaisin poskihampaat ja voi olla erittäin hyödyllistä ehkäisyssä hampaiden reikiintymistä.

Kun käyt hammaslääkäri, varmista, että se on tehty säännöllisesti. Sinun pitäisi nähdä hammaslääkäri kuuden kuukauden välein, niin, että voit saalis ongelmat varhaisessa vaiheessa ja pitää hampaat näyttää hyvältä. Tämä todella säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Yrittää parhaansa lopettaa tupakkatuotteiden käytön. Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia siitä, että tupakointi voi aiheuttaa iensairaus, joka johtaa hampaiden menetyksen monia. Jos haluat nostaa mahdollisuudet hampaat kestävät paljon kauemmin, yrittää parhaansa päästä eroon riippuvuus tupakkatuotteisiin.

Jos et pidä maku tai rakenne hammastahnaa, harkitse sen sijaan käyttää tahna ruokasoodaa ja vettä. Tämä on hyvä kaava pesee hampaat hellästi ja samalla jättäen terve tunne suuhun. Ruokasoodaa on luonnollinen, joten se ei aiheuta mitään ongelmia, kun käytät sitä.

Jos saat vettä hyvin, et voi saada tarvittavat fluoria. Auttaa varmistaa, että saat tarvittavat fluoria hampaiden terveyteen käytä fluorihammastahnalla ja suuvesi. Nämä tuotteet auttavat hampaita imevät tarvittavat fluoria edistää terveet hampaat.

Jotkut naiset on kumit saada hyvin herkkä ja vuotaa verta, kun he menevät läpi kuukautiset tai hormonaalisia muutoksia murrosiässä. Jos tämä on sinun tapauksessa, voit helposti päästä eroon tästä ongelmasta ottamalla ehkäisytabletteja. Mennä hammaslääkäriin varmista, että verenvuoto ei ole aiheuttanut iensairauksien.

Hanki hammaslääkärin lääkärintarkastus ennen kuuden kuukauden ajan, jos olet menossa ulkomaille yli viikon tai kaksi. Se on hyvä olla ammattimaisen ilmeen yli suun ja hampaiden ja varmista, että olet ei ole yllätys kysymyksiä, kun taas ulkomailla.

Kun olet hammashoito yleensä ajatella harjata omaa hampaat, mutta entäpä lemmikit? Hyvä suuhygienia ei ole vain hyvä sinulle, mutta sinun lemmikki. On olemassa hammas harjat ja hammas tahnat, jotka ovat erityisesti tehty eläimillä, ja tiettyjä luita ja herkkuja, jotka on valmistettu auttaa vähentämään tarter rakentaa.

Sinun täytyy lisätä enemmän kalsiumia teidän ruokavalio terveet hampaat. Maitotuotteet, kuten juusto ja maito on runsaasti kalsiumia ja vahvistaa hampaita. Purkitettu lohi, jossa luut ovat myös hyvä kalsiumin lähde.

Koskaan ostaa suuvesi alkoholia. Nämä tuotteet voivat kuiva suu, kerroit bakteerit villiintyy ja aiheuttaa pahanhajuista hengitystä. Tämä todella tyhjäksi, ei se? Se on hienoa käyttää suuvettä, mutta valitse luonnollinen vaihtoehto, kuten sekoittamalla ruokasoodaa, vetyperoksidia, suolaa ja vettä huuhtele.

Jokainen haluaa olla kirkas, valkoinen, terve hymy, mutta se ei tarkoita, että se on helppo saavuttaa. Tupakoinnin lopettaminen on yksi hyvä pysyä. Toinen on ohittaa juo kahvia ja punaviiniä. Seuraava askel on yrittää kotiin valkaisuun. Jos se ei toimi, harkitse kysymällä hammaslääkärin quote palvelujaan.

Kun olet ajatellut, hammashoito, sinulla voi olla paljon asioita ajatella. Haluat tehdä mitä täytyy tehdä pitämään suun terveenä, ja hampaat valkoiset. Onneksi, jos käytät hampaiden vinkkejä sinulla tässä artikkelissa, sinun ei ole mitään ongelmia.