Telejatke Canon

Saavuttaa Menestystä Markkinointi Oman Liiketoiminnan Facebook

Oletko koskaan käyttänyt suosittu sosiaalisen median sivusto, Facebook? Tiesitkö, että sitä voidaan käyttää niin paljon enemmän kuin vain seurusteluun ystävien ja perheen jäseniä? Facebook on hyvä paikka markkinoida yrityksesi, too. Jatkaa lukemista oppia joitakin hyödyllisiä Facebook-markkinointi vinkkejä.

Focus kaikki Facebook virkaa kohti yrityksesi tai teollisuudessa. Tehdä niistä asiaa ja tiedottaa asiakkaita ja faneja asioista, joista he olisivat kiinnostuneita. Älä vain tehdä postitse ilman tarkoitusta. Asiakkaita on jo tarpeeksi tietoa tulossa heille, niin tee virkaa, merkitystä, joten ne erottuvat.

Voit rakentaa arvo oman Facebook-kampanjan käyttämällä tätä foorumi jakaa eksklusiivista sisältöä. Antaa joitakin konkreettisia esimerkkejä siitä, millaisia eksklusiivista sisältöä tilaajille on pääsy. Voisit esimerkiksi käyttää Facebook jakaa joitakin kuponki koodit tai anna tilaajat tietää uusia tuotteita ei ole julkaistu vielä.

Päivitä Facebook-sivulla säännöllisesti. Sillä ei ole väliä kuinka suuri teidän Facebook-sivu on. Jos olet jättänyt päivitys säännöllisesti, voit menettää huomion asiakkaisiin. Varmista, että olet post sivu usein ja vastata kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin tai palautetta oikea-aikaisesti.

Post säännöllisesti oman Facebook-sivun. Älä vain luoda yrityksesi sivun, tehdä useita virkoja ensimmäinen päivä, ja sitten lopettaa lähettämistä useita kuukausia. Pidä sivusi päivitetään usein näyttää yleisölle, että et välitä, että paljon. Jos tarvitset Facebook-sivulla yrityksesi, sitten kiinni jonkinlainen lähettämistä aikataulu.

Vältä lähettämistä päivitykset liian usein. Jos huomaat, että tilaajat eivät ole kiinnostuneita teidän päivityksiä, kokeile vähentää taajuus päivitykset. Tallenna sisältö, jonka haluat jakaa, joten voit lähettää lisää arvokasta päivitykset myöhemmin. Lähettämistä yksi päivittäinen päivitys on paras vaihtoehto, jos tilaajat tarkista Facebook säännöllisesti.

Käytä kuvia. Kun olet saanut sivustosi perustaa, jaa kuvia Facebook ystäviä ja faneja. Nämä kuvat voivat olla tuotteen, tai ne voivat olla inspiroiva tai hauska kuvia. Asiakkaat tulee jakaa näitä kuvia omalla Facebook ystäviä, joka herättää altistuminen koko sivuston ja johtaa ihmisiä.

Sisällön piilottaminen ei-fanit on loistava tapa kääntää kävijöistä seuraajia. Jos sinulla on mahdollisuus piilottaa osa sivusi niin, että vain seuraajat voivat tarkastella sitä, niin satunnaiset kävijät ovat todennäköisemmin liittymään asti. Käyttää hyvä tuomio määrä sisältöä annat takana fanit-ainoa alue, koska se vaikuttaa SEO.

Käyttää edellyttäen, analytics-työkalu asettaa, Oivalluksia. Oivalluksia näyttää, mitä osia sivusi ovat piirustus liikenne-ja mitä vain ei toimi sinulle. Voit käyttää Oivalluksia tietoja säätää sivun mukaan, mitä kävijät haluavat nähdä, mikä vetää enemmän kävijöitä sivulle.

Markkinointi voit tehdä Facebook voi olla yllättynyt. On olemassa monia erilaisia mahdollisuuksia voit kommunikoida yleisön kanssa, kun se tulee tämä suosittu sosiaalisen median sivusto. Käytä neuvoja jaettu tässä artikkelissa, ja voit hyödyntää Facebook ja käyttää sitä kasvattaa liiketoimintaa.