Telejatke Nikon

Käsitellä Kaikkia Näkökohtia Vanhemmuuden Paremmin Tämän Neuvoja

Oletko aina halunnut olla avoin ja rehellinen suhde lapsesi kanssa? Oletko halunnut olla sellainen vanhempi, että lapsesi tuntuu mukava jakaa asioita kanssasi? Oletko löytänyt kuria haastava asia sinulle toimeenpanemiseksi? Jos vastaus johonkin edellä esitetyistä kysymyksistä oli kyllä, vanhemmuus vinkkejä alla ovat sinua varten!

Jos haluat kannustaa lapsesi opiskella enää, älä pakota heitä istumaan pöydän ääressä tuntikausia. Lapsesi saattaa tuntea enemmän mukava säkkituoli, tai kuvitteellinen fort omassa huoneessaan. Niin kauan kuin paikka on hyvin valaistu, se voi toimia suuri tutkimusalueella. Tämä saattaa motivoida lapsesi opiskella enää.

Noudata varovaisuutta, kun diagnosoinnissa sisarukset, jotka alkaa näyttää oireita sairauden jaettu toinen veli tai sisar. Vaikka perheet joissa on useita lapsia, usein jakaa bakteereita, viruksia ja sairauksia, jakaa lääkkeitä tai laiminlyönnistä ottaa jokaisen lapsen lääkäri lisää riskiä aiheuttamia terveysongelmia valitsematta tai diagnosoidaan väärin vaivoja.

Investoida hyvä hoitotyön tyyny imetyksen kaksoset. Tyyny tekee imetyksen mennä paljon sujuvammin. Voit käyttää sitä ruokkia molempia samaan aikaan. Varmista, että muistat vaihtaa puolta aikana syöttöjä, koska ne on eri imee kuvioita.

Esimerkkiä. Älä piiskaa lapsesi lyömällä, se ei ole mitään järkeä. Lapsesi näyttää, mitä voit tehdä enemmän kuin mitään muuta. Näyttää heille, millainen ihminen haluat olla. Enemmän sinun toimia mitä olet sanomassa, sitä enemmän he uskovat, että olet oikealla asialla.

Anna lapsesi kiitosta siitä, mitä he tekevät hyvin. Se on luonnollista huomata negatiivisia käyttäytymismalleja sen sijaan positiivisia. Kuitenkin, jos lapsi ei tuntuu, että he saavat positiivista palautetta hyvästä, mitä he tekevät, he ovat todennäköisemmin harjoittaa negatiivista käyttäytymistä saada huomiota.

Kun löydät itsesi revitty välillä viettää aikaa lapsesi kanssa ja pitää talo puhdas, anna askareita mennä jossain määrin. Lapsesi muistaa hauskaa ja tehdä iloisia muistoja, mutta he eivät muista, että keittiö ei ollut tahraton tai että et imuroida päivittäin.

Yksi tärkeimmistä kappaletta vanhemmuuden neuvoja on edelleen johdonmukaisia. Jos nuhteet lapsi kerran, sinun täytyy tehdä se aina, kun tapahtuma esiintyy. Jos kiitosta lapsi kerran, sama pätee. Johdonmukaisuuden puute tekee lapsen epävarmaksi ja hämmentää heitä. Johdonmukainen käyttäytyminen ei päinvastoin.

Ylistys lapsesi. Jotkut vanhemmat ovat erittäin hyvä keskittyen negatiivinen, mutta unohtaa positiivinen. Kun lapsi on ylistetty sen avulla he tietävät, että heidän vanhempansa rakastavat ja arvostavat niitä. Se myös tekee niistä todennäköisesti toista myönteistä käyttäytymistä. Yritä etsiä jotain kehua lapsesi noin vähintään kerran päivässä.

Ostaa leluja telakan myynti on hyvä tapa säästää rahaa leluja lapsesi käyttää vain vähän aikaa. Vaikka useimmat lelut ovat hyvin käytettyjä, pysyä erossa ostaa toisen käden kämppiä. Monet vanhat kämppiä on avattavasta tyyli, joka on osoittautunut aiheuttaa loukkaantumisen ja kuoleman vastasyntyneiden. Joten vaikka se on hyvä varastoida kirjoja ja-lohkot, vältellä kämppiä.

Yksi parhaista asioista voit tehdä itse vanhempana on luoda tukiverkosto. Äidit tai isät’ ryhmät, ystävät, perhe, työtoverit ja ryhmät, joilla on muut vanhemmat puhua ja jakaa ylä-ja alamäkiä vanhemmuuden tekee kokemuksesta vieläkin makeampi. Voit poimia arvokkaita neuvoja muilta, jotka ovat olleet siellä.

Puhu lapsesi ja kuunnella kun he puhuvat sinulle. Tervetuloa vuoropuhelua siitä, epämiellyttävä aiheista, koska tämä auttaa sinua saada ymmärtämään lapsia ja heidän tarpeitaan paremmin! Vinkkejä yllä auttaa sinua tullut parempi vanhempi, joten lapsesi voi olla paras pentu hän voi olla!