Terskan Koko

Tutustu Näihin Suuri Kiinteistöjen Investoimalla Vinkkejä

Se ei ole niin helppo päästä osaksi kiinteistöjen investoimalla jos sinulla ei ole hyviä tietoja, ennen kuin teet mitään muuta. Täällä voit oppia vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään rahaa ja suojata pääomaa typeriä virheitä. Kestää jonkin aikaa lukea se paremmin mahdollisuuksiasi menestystä!

Ennen kuin aloitat investoimalla, kartoittaa markkinoita ja tehdä teidän tutkimus ominaisuuksia. Katso välillä 50 ja 100 kiinteistöä alueella olet kiinnostunut, ja pitää taulukkolaskenta täynnä muistiinpanoja. Varmista, että myös tietoja, kuten hinnat, ennustetaan vuokraa ja budjetit korjauksiin. Tämän avulla voit kohdistaa oikealle ominaisuuksia.

Pidä mielessä, että maine on yksi asia sinun täytyy pitää ennallaan kuin aloitat työskentelyn tämänkaltaista liiketoimintaa. Siksi, sinun pitäisi varmistaa, että maine on luotettava. Kun ihmiset tietävät, että olet luotettava, he ovat valmiita työskentelemään tulevaisuudessa.

Varo kohtuuttomia vuonna ehdot ostaa omaisuutta. Kiinteistösijoittaminen on hyvin jännittävä, ja joskus se voi saada paremmin teistä. Voit haukata enemmän kuin voit verotuksellisesti pureskella. Tunne numerot, ja budjetit ja pysyä niiden kanssa. Vaikka se näyttää helppo kääntää, älä mene ohi budjetti!

Ajatella pitkällä aikavälillä, kun investoida kiinteistöön. Vaikka jotkut sijoittajat pyrkivät tekemään nopeita liikevaihdot ostamalla halvalla ja käännetään muutaman viikon tai kuukauden, parempi veto on enää katsella. Etsi turvallinen ominaisuuksia, jossa voit pysäköidä iso summa rahaa ja saada sijoitustuotto kautta kuukausittain tulot, kuten vuokrat.

Nähdä, jos siellä ovat kaikki kaupat ja koulut, jotka tarvitset noin kiinteistöjen, että olet ajatellut saada oman perheen. Et halua siirtyä alueelle, jossa et ole lähellä, missä sinun täytyy mennä. Se maksaa paljon matkakulut, niin pitää tämä mielessä, kun et liiku minnekään.

Varoa tahansa mahdollisille vuokralainen, joka yrittää neuvotella vuokrasta. Kun hän tai hän voi vain olla taju liikemies, he voisivat myös olla in taloudellinen sitoa. Kysyä muutamia kysymyksiä, ja olla varovainen, allekirjoittamalla sopimuksen heidän kanssaan. Saatat löytää itsesi jatkuvasti taistelevat saada kuukausittainen maksu ajoissa.

Älä vain mennä kanssa ensimmäinen pala ominaisuus olet törmännyt kun etsit kiinteistö laittaa rahaa. Paljon aikaa, tulet huomaamaan, että on olemassa parempia tarjouksia, jos näytät heille vaikeaa. Et halua päätyä kanssa jotain vain löytää parempaa vietettyään kaikki rahat jotain muuta.

Tehdä vähän tutkimusta kaupungin hallituksen kaikki ominaisuudet olet harkitsee investoimalla. Löytää kaupungin virallisilla verkkosivuilla. Siellä voit löytää kaupungin suunnittelun yksityiskohtia, jotka voivat auttaa sinua ennustaa miten hinnat ovat menossa vaihdella tulevaisuudessa. Esimerkiksi, jos on olemassa suunnitelmia teosten kaupunki kasvaa, saatat halua ostaa siellä.

Olla valikoiva mitä ominaisuuksia sinä kohde. Etsi edullisia ominaisuuksia, jotka pitävät laaja mahdollinen tai valitus. Vältä korkea-huolto kotien kanssa tuhlaavainen puutarhaan tai uima-allasta. Etsi liikekiinteistöjen, joka voi talon useita eri yritysten kanssa minimaalinen remontin. Funky tasopiirustukset ovat myös jotain pysyä erossa.

Kaikki nämä hyviä vinkkejä, olet nyt askeleen lähempänä saada osaksi investoimalla! Sinun täytyy ottaa se varovasti ja välttää huolimaton virheitä. Jos olet valmis, niin nyt on paras aika aloittaa, jotta nähdä tuloksia pian.