Thelook

Matkapuhelin Vinkkejä Ja Niksejä Aloittelijoille,

Näyttää siltä, nykypäivän päivä ja ikä, se on tärkeää on matkapuhelin. Ei ainoastaan ne ovat hyvä puhumaan ihmisille, mutta ne ovat suuria niin monia muita asioita. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää siitä, matkapuhelimet sitten tämä artikkeli on sinua varten.

Yrittää rajoittaa määrä videoita, että voit katsella yli web-aikana aikana päivä. Video tuhoaa GB lisä, koska se on yleensä streaming ja vaatii paljon tietoa juosta. Jos katselet YouTube-videoita usein päivän aikana, voit valita rajoittamaton data.

Älä käytä puhelinta alueilla, joilla on heikko tai ei signaalia. Puhelimet käyttää enemmän voimaa yrittää käyttää heikompia signaaleja. Sillä ei ole väliä, onko käytät puhelinta vai ei. Vain jättää näillä alueilla voi täysin tyhjentää solun puhelimen akun muutaman tunnin.

Jos kännykkäsi akku kuolee melko nopeasti, haluat ehkä katsoa kohti sovellukset. Kun sovellus on käynnissä, se käyttää joitakin akun. Jos et käytä app, muista sulkea se. Näin, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuollut akku.

Harkita ostaa käytetty puhelin jos etsit päivittää ennen kuin sopimus sallii. Tämä on usein halvempaa kuin ostaa uusi, ja et ole lukittu tiettyyn sopimuskauden aikana. Vain varmista, että palveluntarjoaja tukee puhelin, jonka haluat ostaa, ja että voit helposti lisätä sen oman suunnitelman.

Tiesitkö, että ei ole väliä missä saatat olla, voit saada apua käyttäen kännykkääsi. Sinun ei edes tarvitse olla puhelimen kuuluvuusalueella käyttää tätä palvelua. Maailmanlaajuinen mobiili hätä numero on 112. Kun kyseessä on vakava hätätilanne, jos soittaa 112 teidän mobile laite etsii kaikki nykyiset matkaviestinverkon perustaa hätä numero nykyinen sijainti. Vaikka näppäimistö on lukittu, se on vielä mahdollista soittaa 112.

Kannattaa tehdä vähän neuvottelut matkapuhelin hinta. Kyllä, voit neuvotella useimmissa matkapuhelin myymälöissä. Ja se joskus jopa toimii! Se ei voi olla kustannussäästöjä joko. Voit kokeilla ja neuvotella vapaasti tapauksessa ostaa uusi matkapuhelin. Et tiedä ennen kuin kokeilet.

Älä vaivaudu kanssa kattaa puhelimesi näytöllä. On monia lisävarusteita, jotka voivat parantaa kokemus teidän matkapuhelin; kännykkä kattaa yleensä ole yksi niistä. Useimmat matkapuhelin näytöt ovat jo naarmuuntumaton, ja muovinen kansi vain tehdä kosketusnäyttö vähemmän reagoiva.

Käytä ääni tekstiksi ominaisuus puhelimen säästää aikaa ja olla turvallisesti tiellä. Tämän avulla voit muuntaa sanat, jotka sanot tekstiviestin välittömästi. Jos sinulla ei ole tätä ominaisuutta älypuhelimeen, voit lisätä ohjelmistoja kuten ReQall joka työllistää se.

Ennen ostamista älypuhelin, olla varma, että se on mitä tarvitset. Ne maksavat melko vähän, mutta ne tarjoavat myös monia erilaisia ominaisuuksia. Kuitenkin, ei jokainen vaatii uusimmat, kaikkein innovatiivisia ominaisuuksia-vain yksinkertainen tapa soittaa muille. Jos kuulostaa tällainen henkilö, sitten tiedämme, että älypuhelimet maksaa enemmän sekä etukäteen ja kuukausittain. Se voi olla parasta etsiä muita vaihtoehtoja.

Kuten näette, on melko vähän tietää, kun se tulee matkapuhelimiin. Vaikka saatat pystyä elää ilman yksi, on todennäköistä, että et halua. Ottaa vinkkejä jaettu tässä artikkelissa ja käyttää niitä auttaa aikaa puhelimen kanssa olla paras se voi olla.