Tiina Jylhä

Astma Auttaa Pitää Sinut Hengitys Helppoa

Jos olet yksi miljoonia ihmisiä, jotka kärsivät astma, sinun pitäisi tietää, että on olemassa monia tapoja parantaa oireita ja estää sen paheneminen. Tässä artikkelissa, löydät monet näistä yksinkertaisia vinkkejä, joka laittaa oman astma on hallinnassa, ja voit elää tervettä, nautinnollista elämää.

Välttää pitää ruukkukasvit kotona. Tietyt kasvit saattaa olla haju-tai muuta luonnetta ilmaa hengittää tavalla, joka laukaisee astma. Jos haluat pitää kasvit, kiinnitä huomiota oireita ja olla valmis poistaa kasveja, jos huomaat muutoksia.

Hyvä vinkki, jotka voivat auttaa sinua hallita oman astma on alkaa käyttää ravintolisiä. Täydentää kuten C-vitamiinia, D -, ja B-ovat kaikki ihania estämiseksi astma. Jos et saa tarpeeksi vitamiineja ruoka sinun pitäisi ehdottomasti tutkia ostaa joitakin näistä vitamiini täydentää.

Varmista, että sinulla on koti tarkastettava allergeeneja säännöllisesti. Joitakin yleisimpiä syyllisiä astmakohtauksia liittyvät ilma, jota hengitämme. Kohteita, kuten pölyn, homeen ja itiöt ovat yleensä yleisimpiä lähteitä näitä hyökkäyksiä. Tietäen, että sinulla on ongelma näitä kohteita, voit pystyä tehdä asialle jotain.

On tärkeää, että otat vitamiineja päivittäin, jotta astman oireet ja hyökkäyksiä. Vitamiineja ja ravinteita, edistää hapen ja veren virtausta keuhkoihin, joka ohjaa myös astman oireita. Yritä syödä elintarvikkeita, jotka ovat myös tarjota sinulle ravintoaineita, kuten vihanneksia ja hedelmiä.

Lääkkeitä voidaan ottaa säännöllisesti valvoa tulehdus hengitysteissä. Hengitettäviä kortikosteroideja kuten cromolyn ja leukotrieeninsalpaajien joitakin tällaisia lääkkeitä. Neuvotella lääkärin kanssa siitä, mikä niistä on paras sinulle. Saatat joutua kokeilemaan useita niistä.

Kun sinulla on astma, sinun pitäisi aina olla alle lääkärin hoitoa. Luultavasti määrätty lääke jonka pitäisi helpottaa sinua hengittämään. Jos huomaat, että lääke ei toimi hyvin, sinun täytyy ottaa yhteyttä lääkäriin niin pian kuin voit, ja he voivat löytää eri lääkettä, joka auttaa sinua.

Astma on aiheuttanut tiettyjä laukaisee, siksi helpoin tapa välttää kivulias hyökkäyksiä on välttää niitä. Nämä laukaisee voi olla mitä tahansa siitepölyä, lemmikkieläinten hiukset, joten on tärkeää hakea ammattiapua määrittää perimmäinen syy. Jos tämä ei ole vaihtoehto sinulle-pidä astma päiväkirja, listaus oman toiminnan, ennen kuin hyökkäys auttaa tunnistamaan todellinen syy.

Lopeta mitä olet tekemässä, kun sinusta tuntuu, että astma hyökkäys on tulossa. Tämä on erityisen totta, kun olet ajo tai raskaiden koneiden. Selittää ihmisille, mitä on tekeillä, koska ne voivat tulla liian innoissaan, joka vastineeksi voi korostaa sinut ulos vielä enemmän.

Pitää pölyn ja muut hiukkaset ilmasta kotonasi. Tämä ei ainoastaan vähennä akuutin astmakohtauksia, mutta myös auttaa sinua hengittää helpommin. Lisäksi pölyämistä säännöllisesti, voit myös ostaa ilmansuodatin, joka jatkuvasti imee pölyhiukkaset ilmasta.

Tietää, mitä laukaisee astma-ja miten välttää niitä. Käynnistimet ovat eri kunkin henkilön, joten se voi kestää jonkin aikaa selvittää, mitä sinulla on. Pidä päiväkirjaa. Kun selvittää, mitä laukaisee ovat, yritä välttää tai rajoittaa niiden kanssa kosketuksissa.

Olla lapsen astma puolestapuhuja, erityisesti koulussa. Monet koulut ovat politiikkaa, joka kieltää lapsia tekemästä lääkkeitä niihin. Tämä ei ole hyväksyttävää, kun se tulee hätä pelastus inhalaattorin. Selvitä, mitä vaiheita sinun täytyy ottaa varmista, että lapsesi on pääsy niiden lääkitys tarvittaessa.

Vaikka tämä artikkeli kuulostaa helppo hallita oman astma, sinun pitäisi tunnistaa kuinka vaarallista astma voi olla. Ota aina yhteyttä asianmukaista lääketieteellistä apua, jos et tunne oireiden pahenemista tai karkaamassa käsistä. Astma hyökkäykset ovat erittäin vaarallisia, ja voi olla kohtalokas. Toivottavasti soveltamalla näitä vinkkejä, voit paremmin hallita astman oireita.