Transsukupuolisuus

Kun Haluat Olla Paras, Sinun Täytyy Oppia Lisää Siitä, Johtaa Sukupolven,

Ehkä olet tehnyt “okei” kanssa johtaa sukupolven pyrkimyksiä, mutta todella haluat tietää, miten hyödyntää näitä arvokkaita resursseja. Voit luoda niin paljon enemmän johtaa oman liiketoiminnan markkinarako, jos vain tietäisivät, miten. Harkitse seuraavia hyödyllisiä neuvoja, kun ajattelet, miten suunnitelmia tulee muuttaa.

Käytä sosiaalisen median, kuten johtaa sukupolven työkalu. Sosiaalisessa mediassa, sinun ei vain rakentaa läsnäolo, sinun täytyy myös rakentaa yhteisöä. Se on mahdollisuus rakentaa luottamusta, joka johtaa enemmän ja enemmän johtaa tulossa teidän tavoin. Älä katso ilmeinen sosiaalisen median kanavia. Harkita ne kaikki.

Kokeile suoramainonta, kuten johtaa sukupolven taktiikka. Monet ihmiset ajattelevat, että suoramainonta on mennyt tapa dinosaurus, mutta se ei ole totta. Itse asiassa, se voi olla erittäin tehokas teidän markkinoilla paljon kilpailijoita vierastaa strategia. Saatat löytää paljon liiketoiminnan tilaisuus.

Kokeile faksin kampanja lisätä johtaa sukupolven. Faksin voi tuntua hyvin 1980-luvun kannalta yritysten viestintää, mutta useimmat yritykset edelleen luottaa nämä koneet. Niin monet ihmiset ovat huomiotta faksi 21. vuosisadalla. Mutta se vain tarkoittaa, että sinulla on vähemmän sotkua taisteluun. Viestisi on todennäköisesti osuma!

Testi pieni markkina-näyte, jos olet yrittää tuottaa johtaa uudella tavalla tai alueen kulutusta. Kun verkossa markkinointi voi olla erittäin taloudellinen, et halua tuhlata paljon resursseja, jotain, joka on menossa nurin. Testi näyte ja jos se tuottaa johtolankoja, go for it! Muuten, yksinkertaisesti elää ja oppia ja siirtyä eteenpäin.

Olla aktiivisempi niche-asiaa foorumeilla ja keskustelupalstoilla tuottaa helppo johtaa. Jos hengailet, joissa kuluttajat kysyvät kysymyksiä, voit kerätä luottamusta, tuotemerkin itsesi ja olla go-to lähde heille. Ei vain he arvostavat teidän apua, he todennäköisesti myös vierailla sivustolla lisätietoja tai tehdä ostoksia!

Katso affiliate markkinointi tuottaa liidejä ja jopa asiakkaita. Miksi tehdä kaikki työ johtaa, kun voit saada muiden tehdä sen sinulle komissio? Affiliate-ohjelmat ovat erittäin tehokas tapa esitellä tuotteen uusia yleisöjä. Itse asiassa, näet paljon sisältöä luotu noin tuotteen tai palvelun. Se on erittäin tehokas.

Tutustu paikallisia tapahtumia, jotta voidaan maksimoida oman johtaa. Jos et saa pitää pöydällä, voit ojentaa lehtisiä ja pidä kylkiäinen. Vain pyytää ihmisiä jättämään nimi ja sähköposti vastineeksi äänestys, mutta varmasti anna heidän tietää, jos voit olla lisäämällä niiden postituslistalle.

Harkitse paikallisia autotalli myynti, jos yrityksesi on keskittynyt paikallisesti. Esimerkiksi,, jos et ajaa autotalli voisit isäntä pöydän naapuruston myynti myy työkaluja tai ensiapupakkaukset. Voit antaa ihmisten tietää, kuinka rehellisiä ja luotettavia olet kasvotusten, kasvava maine ja tuottaa johtaa.

Oveen koputtaminen on aina vaihtoehto, joten älä sulje sitä pois. Tämä voi edes olla totta, jos yrityksesi on B2B. Käy yritysten ja kysyä, keitä he ovat tällä hetkellä käytössä, mitä se on myyt, niin kerro heille, miksi olet parempi vaihtoehto. Jättää joitakin materiaaleja taakse ja siirtyä seuraavaan paikkaan.

Jos et ole ollut hyödyntää valtaa sosiaalisen median tarpeeksi, niin se on aika laajentaa toimia. On olemassa kustannustehokas sosiaalinen media kampanjat voit ajaa suosituimpia sivustoja, ja tapoja todella tehdä sisältöä mennä virus. Kaikki asiakaskunta on auttaa sinua jakaa mitä voit tehdä uusia asiakkaita.

Käytä aika odottaa linjat puhua ihmisille. Se on aina mukavaa, kun ihmiset yrittää olla ystävällinen, ja voit vain löytää, että joku puhua mitä sinulla on tarjota myyntiin. Älä piki, elleivät he näytä olevan kiinnostunut vaikka.

Olla varma, että kun blogi liiketoiminnan näytät, että ihmiset tilata. Tilaukset ovat mitä lukijat voivat saada muistutti vierailla sivuston, ja kertomaan, mitä jaat. Voit myös saada johtaa tätä tietä. Bloggaaminen on loistava väline, jolla tuottaa uusia liidejä.

Asiakkaan lähetteet ovat yksi asia, ja asian ohjelma voi varmasti työtä. Mutta, ottaa asiat askel pidemmälle, kysymällä asiakaskunta tarjota suosittelut. Tämä voi todella työskennellä sinulle, koska ihmiset lue näitä arvioita usein määrittää, jos he haluavat tehdä liiketoimintaa yrityksen kanssa.

Voit jo alkaa saada laadukkaita liidejä ottamalla aikaa vuorovaikutuksessa kuluttajien sinulla on. Kysy nykyinen asiakkaat voivat opt-in-markkinoinnin viestejä. Koska olet pyytää ihmisiä tiedät jo, opt-in vastaanottaa viestejä, sinulla on suurempi mahdollisuus voittaa heidät, koska ne voidaan jo tunnistaa yrityksesi kanssa.

No, mitä luulet aiot tehdä toisin nyt, kun luet tätä neuvoa? Varmasti, aiot tehdä joitakin muutoksia, ja nyt on aika laittaa muutokset voimaan. Jos haluat yrityksesi hengissä, se vie tuottaa uusia liidejä, ja olet aikeissa yllättää itsesi seuraamalla, mitä olet lukenut.