Vaginapumppu

Vähentää Ja Poistaa Ulkonäkö Peräpukamat elämässäsi

Puhumme peräpukamat ei ole kovin miellyttävä keskustella, mutta sinun pitäisi olla yllättynyt määrä ihmiset, jotka kärsivät niistä. Jos laskimoon peräaukon tai peräsuolen saa kierretty tai laajentuneen tämä tulee hemorrhoid. On olemassa useita syitä, miksi hemorrhoid kehittyy. Mutta on olemassa asioita, voit tehdä saada helpotusta tai välttää niitä.

Voit löytää lohtua, jos olet kärsivät peräpukamat. On ehdotettu, että voit istua sitz kylpy useita kertoja päivässä, noin 10 minuuttia kerrallaan. Myös, saatat saada hieman helpotusta soveltamalla kylmää pakkaa alueelle.

Paranna peräpukamat, kokeile siankärsämö teetä. Voit ostaa siankärsämö teetä paikallisesta luontaistuotekaupoista. Soveltaa siankärsämö teetä, sinun pitäisi tehdä teetä ja anna hautua puoli tuntia, jotta varmistetaan sen vahvuus. Kun tee on valmis panimo, imevät siankärsämö teetä pumpulilla ja soveltaa peräpukamat.

Jotta pehmentää ruoka auttaa peräpukamat, yritä kuluttaa elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti kuitua. Joitakin hedelmiä, jotka ovat runsaasti kuitua ovat vesimeloni, viinirypäleet, ja papaija. Okra, kangkong, ja kaali ovat vihanneksia, jotka ovat runsaasti kuitua. Varmista, että olet kuluttaa kahdeksan kymmenen lasillista vettä joka päivä.

Jos sinulla on aloe vera kasvi, voit rikkoa pois pala ja käyttää geeli rauhoittava voide tai pakata, joita voidaan soveltaa tuskallista ja turvonneet ulkoiset peräpukamat. Rikkoa varsi, sitten varovasti purista toistuvasti poimia maksimaalinen määrä geeliä. Geeli voidaan soveltaa suoraan hemorrhoid.

Jos olet altis peräpukamat kannattaa etsiä osaksi päivittäistä rutiinia. Jos löydät itsesi aikana usein niin yritä vähentää ajanjaksoja, jolloin olet istuu. Liiallinen istuminen on se hyvin tunnettu aiheuttaa peräpukamia. Jos istuu ei voi välttää, ota seisoo taukoja.

Voit lopettaa kipua peräpukamia, käytä jäätä. Se voi olla hyvin tuskallista on peräpukamia. Jäitä sekä vähentää kipua ja vähentää turvotusta. Vaihtoehtoinen käyttö jään käyttö lämmin pakkaa. Voit myös käyttää tätä tekniikkaa, kun otetaan lämmin kylpy. Yksinkertaisesti tuoda jään kanssasi, ja vuorotellen istuu ammeessa ja istuu jään. Tämä voi auttaa lievittämään kipua aiheuttama kipu, turvotus ja kutina peräpukamat.

Jos sinulla on hyvin tiukka tuoli töissä, tuo tyyny istua päivän aikana. Tämä tyyny voi vähentää kitkaa, että sinulla on iho, joka voi rajoittaa haavaumia, jotka voit hankkia. Etsi pehmeä geeli tyyny istua taas töissä.

Jos aiot menossa ulos ystävien kanssa, yritä välttää alkoholia lainkaan kustannuksia. Se on hyvin tärkeää pysyä sammutettua, kun sinulla on peräpukamia, koska alkoholi on vain palvella kuivata sinua entisestään. Kiinni vesi-tai pidättäytymään juominen, kun olet menossa ulos.

Hoitoon olemassa olevien sekä estää uusien peräpukamat muodostumista, joka kerta, kun sinulla on suolen, käyttää mitä tahansa saatavilla over-the-counter hemorrhoid pyyhkeitä tai tyynyjä varovasti puhdistaa itsesi jälkeen pyyhkimällä. Tyynyt ovat käsitelty taikapähkinää ja tarjota välitöntä helpotusta kipua ja kutinaa sekä auttaa kutistua hemorrhoid kudoksia.

Jos ummetus on iso ongelma, olet menossa on enemmän peräpukamat. Huomioon ottaen hyvä kuitu täydentää. Tämä lisäosa pehmentää jakkara ja helpottaa voit siirtää suoliston liikkeitä. Tämä on suuri ihmisille, jotka eivät halua syödä hedelmiä ja vihanneksia säännöllisesti.

Kuten näette, on olemassa keinoja rauhoittaa peräpukamat ja siellä on myös asioita, voit tehdä auttaa vakuuttaa, että eivät saa niitä. Peräpukamat ovat kivuliaita ja hyvin epämukavaksi. Ne voivat myös olla noloa puhua, mutta jos sinulla on niitä, nämä vinkit auttavat sinua.