Vahvempi Erektio

Oma Tuomioistuin! Käytä Näitä Koripallo Vinkkejä Tänään!

Onko sinulla unelma tulla seuraava Michael Jordan, kun olet ulkona koripallokenttä? No älä vain pitää haluavat, että olit niin hyvä, saada siellä ja tehdä se tapahtua. Pidä käsittelyssä oppia lisää siitä, koripalloa.

Harjoitus tekee mestarin. Tämä pätee erityisesti koripallo. Learning miten ampua kori, miten harhauttaa ja miten siirtää pallo on tärkeää, pelaa hyvää koripalloa. Menoja niin vähän kuin 30 minuuttia harjoittelua päivässä voi todella auttaa kehittämään peliäsi ja tehdä sinusta parempi pelaaja.

Tulla parempi dribbler koripallo, käytännössä silmät kiinni. Tämä auttaa sinua pystyä tiputtaa kun pitää silmällä toiminta peli. Varmasti harjoitella, kun olet siirtymässä liian, niin, että voit tiputtaa ja liikkumavaraa ympäri tuomioistuimessa ilman koskaan katsoa alas pallo.

Kun sinulla on pallo, varmista, että muutat suuntaa usein. Koko tuomioistuin on avoinna sinulle, ja se on tärkeää hyödyntää sitä. Voit siirtyä oikealle tai vasemmalle, varmista, että voit siirtää oman paino vastaavasti on helpoin kokemus liikkuvat pallon kanssa.

Kun luulet sinulla on hyvä laukaus, ota se. Tämä voi olla vaikea oppia. Siellä on tasapaino ei ammunta tarpeeksi ja ammunta liian usein. Et koskaan halua missaa ottaen hyvä laukaus, koska etsit pass, mutta et halua missata pari seikkaa, koska et tehdä pass.

Koskaan siirtää pallo ja seiso paikallasi. Tämä on virhe useimmat usein tehty niille uusi peli koripallo. Kun olet läpäissyt pallo, sinun täytyy työskennellä päästä parhaassa asemassa mahdollista siirtää uudelleen tai napata rebound ampumisen seurauksena.

Kun yrittää siirtää pallo teidän joukkuetoverinsa, rinnassa pass on yksi tehokkaimmista. Tehdä rinnassa pass, on polvet koukussa, kun astut ohi. Sitten, varmista, että peukalot ovat alaspäin ja että pallo on tulossa pois teidän ulottuvilla.

Jos sinulla on lapsi, joka haluaa pelata koripalloa lukiossa, varmistaa, että ne ovat koulutuksen ydin lihaksia oikealla tavalla. Nämä ydin lihaksia koripallo sisältää alaselän, lantion ja abs. Nämä lihakset muodostavat sillan alempi ja ylempi ruumiinosat. Kun ydin on heikko, se on vaikea koordinoida liikkeitä molemmat puoliskot. Vahvempi ydin, sitä korkeampi voit hypätä.

Älä valmistella enemmän pelin kuin voit tehdä käytännössä. Jos et kelaa käytännössä, älä tee sitä varten pelejä. Voit luonnollisesti ottaa pelit vakavasti kuin käytännössä. Kuitenkin, sinun ei tarvitse paniikkiin yli peli overpreparing. On johdonmukainen ja rauhallinen rutiini.

Koskaan pelata läpi vamman kentällä. Koripallo on fyysisesti haastava, ja loukkaantumiset eivät ole harvinaisia. Pelaa läpi vamma voi pitkittää se, joka on aina huono. Nähdä lääkäriin, jos luulet, että vamma on vakava.

Jos et ole ammunta pallo hyvin, sinun täytyy keskittyä teidän hartiat. Jos sinulla ei ole hartiat sijoitettu asianmukaisesti, et tee laukaus. Olkapäiden tulisi aina olla potenssiin kohti vanne. Hallitseva olkapää on oltava linjassa vanteen.

Jos koripallo peli on nopeasti tulossa käsistä, oman joukkueen, löytää tapa hidastaa vauhtia alas. Vastustaja haluaa pitää kaaoksen joukkue menossa, koska se aiheuttaa kaikki tekee virheitä. Sinun täytyy tehdä päinvastoin. Heti, sinulla on pallo, tiputtaa jopa tuomioistuin hitaasti. Tai ottaa aikaa pois, jos sinulla on yksi käytettävissä.

Toivottavasti tämä artikkeli on antanut sinulle jotain ajateltavaa. Käytännössä johdonmukaisesti rakentaa luottamusta. Voit kehittää taito paljon enemmän kuin mitä sinulla on nyt, jos et pakota itseäsi ja koskaan anna periksi.