Valovoima

Miten Voit Tehdä Mehuksi Osa elämääsi

Kun pitää juoda drop-out ja hippejä, rajoittuu maanläheinen tuoksuinen luontaistuotekaupoista ja co-ops, mehu vallankumous on pyyhkäissyt kansakunnan. Nyt saatavilla niin trendikkäitä paikkoja kuin Jamba Juice ja jopa myydään jalankulkijoiden ruokakaupat, tuoreiden vihannesten ja hedelmien mehu liike on nyt yhteinen osa Amerikkalaista elämää. Lue vinkkejä oppia, miten olla osa tätä terveellinen vallankumous.

Jos mehu tumma, lehtivihreästä, kuten pinaatti, lisää kurkku. Tumman vihreät voi olla katkera, jos käytetään yksin omassa mehu. Kurkku peittää maku ja lisää virkistävä maku juoda. Kurkut ovat täynnä ravintoaineita elimistö tarvitsee. Jätä ne kuorineen jopa enemmän terveitä etuja.

Varmista, jätä vihanneksia ja hedelmiä huoneenlämmössä ennen mehuksi. Terveellinen mehu on paras huoneenlämmössä, joten varmista ottaa tuotteita jääkaapista vähän aikaa ennen kuin teet mehua. Juominen kylmä mehu voi sammuttaa hidastaa ruoansulatuskanavan.

Kun teet kotitekoista mehua, se on ylivoimaisesti paras juoda sen tuoreena. Jos sinun on tallentaa sen, käytä läpinäkymätön, ilmatiiviiseen säiliöön, jossa ei ole ilmaa sisällä. Poistaa ilmaa, voit joko lisätä suodatettua vettä tai käyttää elintarvikkeiden saver imeä pois ylimääräinen ilma. Älä säilytä tuore mehu on enemmän kuin 24 tuntia, jopa näissä olosuhteissa.

Älä osta liian paljon hedelmiä ja vihanneksia kerrallaan, jos olet mehuksi. Saatat päätyä ostaa paljon enemmän kuin aiot käyttää, ja ylimääräistä ruokaa hajoaa ja mennä hukkaan. Kokeilla eri määriä nähdä, kuinka paljon mehua haluat juoda päivässä, niin tiedät kuinka paljon tuottaa, sinun täytyy ostaa etukäteen.

Sekoita lehtivihannekset vihreät vihannekset kanssa jotain makeaa. Lehtivihannekset on vahva maku ja voi olla liian paljon, voit aloittaa oman. Onneksi, mehuksi on loistava mahdollisuus sekoita elintarvikkeet; niin kiivas, että vahva kasvis, jonka maku on jotain makeampaa kuin omenat tai porkkanat. Pelkkää vettä ei ehkä toimi niin hyvin.

Sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuuksia tuoreen mehun tuottaa niin kauan kuin teet ostoksia kausi. Marjat ovat hyviä kesällä, mutta se maksaa sinulle käsi ja jalka ostaa talvella, joten hypätä niitä, kunnes hinnat laskevat taas. Omenat kestää koko talven, niin voit ostaa muutaman bushels ja pitää niitä autotallissa.

Kun mehuksi lehtivihannekset, kuten pinaatti, pallo lähtee yhdessä. Jos muoto teidän kasvis leafs palloksi, kuten rypistynyt paperi. esimerkiksi, voit antaa enemmän vankka massa juicer työskennellä. Tämä estää pieniä lehtiä näy mehu ja vaikuttavat johdonmukaisuus.

Mehuksi liikkuvuus on kasvussa, mutta se ei ole tullut tarpeeksi pitkälle. Kiistattomia etuja raaka-mehu hedelmiä ja vihanneksia on tärkeää parantaa yleistä terveyttä Amerikkalaiselle yleisölle. Kun kasvu kotiin juicers ja tiedot tulossa ulos National Cancer Institute on etuja pitkän aikavälin terveyttä hedelmistä ja vihanneksista alamme nähdä enemmän ihmisiä liittymään mehuksi liikkeen.