Valtava Penis

Tutustu Monia Tapoja Parantaa Muistia

Muistaa asioita niin kuin meillä tapana on aina haaste. Kuin mitään muuta, säilyttää hyvä muisti on mahdollista vain, jos käytät oikeaa tekniikkaa ja tehdä kunnollisia tutkimuksia. Tämä artikkeli sisältää useita ehdotuksia siitä, miten parantaa ja säilyttää muisti tulevina vuosina.

Jos löydät itsesi ottaa vaikeuksia muistaa tietoja, hengittää syvään ja rentoutua. Joskus kaikki mitä tarvitset on hieman enemmän aikaa, jotta muistia hakea tietoa. Tunne kiire voi aiheuttaa stressiä, joka estää recall prosessi. Muista, että vanhempi olet, sitä kauemmin se kestää hakea tietoa muistista.

Jos tämä tapahtuu sinulle, ota lyhyt tauko joka tunti ja anna mielesi aikaa levätä. Kun olet jatkaa teidän tehtävänne, aivot tulee olla valppaana ja valmiina.

Paras tapa parantaa muistia, jos olet opiskelee, on lisätä rakenne, mitä yrität oppia. Luokittelu ja ottaa asiat yksi askel kerrallaan, avulla voit oppia ja säilyttää tietoa edellinen aihe ennen kuin olet siirtyä seuraavaan. Tämä on epäilemättä paras tapa opiskella.

Kun yrittää muistaa uusia tietoja, ota aikaa ja vaivaa miettiä, miten tämä tuntematon materiaali liittyy jotain, että olet jo tietää ja ymmärtää. Löytää suhde uusia käsitteitä ja aiemmin opittua, voit lisätä todennäköisyyttä syyllistyä uutta tietoa muistiin.

Uni on olennainen osa säilyttää hyvä muisti ja muistitekniikat taidot. Syy tähän on, kun nukut, jotain tunnetaan muistin konsolidointi tapahtuu. Muistin konsolidointi on prosessi, jossa hankittu tieto on painettu aivoihin luomalla hermo yhteyksiä. Tämä prosessi vaikuttaa paitsi tiedon, että sinut on äskettäin oppinut, mutta myös auttaa säilyttämään tietoja, jotka on hankittu kauan sitten.

Käyttää valtaa positiivinen ajattelu auttaa parantaa muistia. Jos kerrot itsesi uudestaan ja uudestaan, että sinulla on huono muisti et pian tulee uskoa se. Jos, toisaalta, olet kertoa itse, että sinulla on hyvä muisti, se voi aiheuttaa voit alitajuisesti muuttaa toimia ja tiedon käsittelyn malleja niin, että muisti alkaa parantaa.

Kun yrittää sitoutua jotain muisti, se on tärkeää säilyttää alhainen stressitaso. Tämä on, koska stressiä ja ahdistusta voi nopeasti aiheuttaa voit menettää keskittymistä. Keskittyminen on välttämätöntä hankkia uutta tietoa. Hyvä ratkaisu on kuunnella rauhoittavaa musiikkia. Musiikki voi auttaa pitämään stressiä alas, pitämällä mielesi pois asioita, jotka aiheuttaa voit olla innokas.

Yritä välttää elintarvikkeita runsaasti suolaa ja tyydyttyneitä rasvoja, kuten pikaruokaa. Se on tieteellisesti todistettu, että nämä elintarvikkeet voivat aiheuttaa kaulavaltimon tauti, joka katkaisee aivojen hapen. Menettää happea estää aivojen osa, joka pitää muisti oppiminen ja tiedon hankkiminen.

Yritä välttää alkoholia, jos haluat parantaa muistia. Se on tieteellisesti todistettu, että alkoholi tappaa soluja aivojen osa, joka imee tietoa. Kuitenkin, useimmat tutkimus näyttää toteen, että ottaa yhden tai kaksi lasillista viiniä päivässä on hyvä muisti.

Rakentaa johdonmukainen tutkimus kertaa oman aikataulun. Rakentaa pitkän aikavälin muistia, sinun täytyy taistella halu ahtaa. Cramming tietoa, asettaa se teidän lyhyen aikavälin muistia, ja se on helposti pudota kelkasta, kun tietoja käytetään. Todella tehnyt jotain muistia, kehittää päivittäin tilaisuuksia, joissa voit tutkimus se todella keskittyä. Pidä se johdonmukainen, ja voit pian löytää tietoa on mukanasi pitkään!

Parantaa muistia voi olla jotain niin yksinkertaista kuin menee ulos lenkille tai pyöräilemään. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että aerobinen harjoituksia voi todella aiheuttaa uusien neuronien hippokampuksessa, aivojen, joka pidetään muisti tallentaa aivojen.

Koska tämä artikkeli on todennut, muistissa on jotain, joka on hyvin vaikea ylläpitää, varsinkin kun vanhenemme. Kuitenkin, muistin huolto ja parantaminen on paljon helpompaa ihmiset, jotka ovat koulutettuja itseään ja kuunnella oikea neuvoja muistia. Käytä tämän artikkelin neuvoja ja olla oma tapa on parempi muisti.