Vastatuuleen

Diabetes Vinkkejä Et Voi Varaa Ohita

Diabetes on krooninen sairaus, joka koskettaa miljoonia ihmisiä. Hoitamattomana se voi olla tappava. Diabetes voi iskeä ihmisiä kaikista ikä. Siksi on välttämätöntä, että tunnistat tämän sairauden oireita, joten voit saada välitöntä hoitoa itse tai perheenjäsen, jos on tarpeen. Seuraava artikkeli antaa sinulle vastauksia kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla noin eri tyyppisiä diabetes ja miten he voivat vaikuttaa elämääsi.

Tietyt elintarvikkeet on osoitettu glykeeminen indeksi luokitus, joka heijastaa sitä, miten ne vaikuttavat verensokeriarvoihin. Alempi ruoan glykeeminen numero, tai GI, sitä parempi diabeetikon ruokavaliota.

Saada muutaman mantelit tyydyttää cravings ilman järkyttävää verensokeri. Mantelit ilman suolaa ovat melko ravinteikas, koska proteiinia ja muita hyviä asioita. Pitää joitakin välipala TELEVISION katselun aikana.

Jos haluat syödä terveellisempiä auttaa voittamaan Diabetes, mutta et vain voi vatsa kalaa ilman joitakin ponnahtaa maku, kokeile kapriksia! Ne ovat kuin oliivit niiden maku, mutta pienempi ja zestier. Voit ripottele ne mitä tahansa kalaa, haluan myös lisätä joitakin siivuja espanjan sipuli, ja ne ottaa paikka kastiketta.

Voit tehdä osaksi sandwich salaattia wrap, tai jopa käyttää sitä kuten burger pulla, mutta oletko ajatellut tehdä hot dog kääri? Jos ostat säilöntäaineeton kuuma koirat kerran kuukaudessa, hoitoon, kääri ne pala salaattia tehdä niistä vähän terveellisempiä!

Jos olet kärsivät diabetes, se on hyvä idea värvätä apua pätevä, rekisteröity ravitsemusterapeutti. American Diabetes Association suosittelee, että kaikki yksilöt, joilla on diabetes kuulla ravitsemus neuvonantaja. Ravitsemusterapeutti auttaa sinua ymmärtämään, miten erilaiset ruoat vaikuttavat verensokeriin ja voi luoda terveellinen syöminen suunnitelma, joka perustuu sinun tarpeisiisi.

Sooda, ketsuppi ja muut makeat elintarvikkeet ovat tämän, joten varmista, että olet lukea ainesosat ja ravitsemukselliset tiedot. Jos se on maissi siirappi, älä osta sitä. Kun Kanadassa huomaat, tämä tuote on nimeltään “glukoosi” tai “fruktoosi”.

Lisätä herkkyyttä insuliinille, ylläpitää aktiivista elämäntapaa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että insuliini on voimakkaampi vaikutus niille, jotka harrastaa paljon liikuntaa. Tämä varmistaa verensokeri pysyä terve alue, ja se on helpompaa, voit hallita oman diabeteksen.

Älä syö välipaloja ulos pussiin. Syömällä välipaloja suoraan sen astiaan, olet todennäköisesti syödä liikaa, ja luoda piikki verensokeri. Saada lautaselle ja laita pieni osa lautaselle. Syödä hitaasti, maistella maku, ja ei saada lisää, kun olet valmis.

Apteekki Toivoa voi tarjota sinulle Diabeteksen lääkkeitä alennuksella niin kauan kuin voit todistaa, että olet taloudellisissa vaikeuksissa ja ovat vakuuttamaton. Voit ottaa heihin yhteyttä kautta verkkosivuilla (dispensaryofhope.org) lisätietoja ohjelmia omalla alueella, ja miten voit saada päteviä palveluistaan.

Varmista, että saat irti teidän lääkärin tapaamiset, kirjoittaa kysymyksiä ennen nimittämistä. Lääkäri on suuri voimavara kaikille, jotka kärsivät diabeteksen, ja sinun tulisi varmista, hyödyntää tietojaan. Älä pelkää kysyä paljon tietoa. Lääkärisi tulee olemaan onnellinen auttaa sinua paremmin hallita kunnossa.

Kouluttaa itse eri tyyppisiä diabetes ja niiden riskitekijät, syyt, oireet, ja hoitoja, jotka voivat auttaa sinua hallita tauti, jos olet jo diagnosoitu tai tunnistaa sen puhkeamista, jos sopimus sitä tulevaisuudessa. Selvittää kaikki sinun tarvitsee tietää tämä on vakava, mutta hallittavissa oleva sairaus, kautta vinkkejä, tietoa ja neuvoja esitellään tässä artikkelissa.