Vaurioituneet Hiukset Kuntoon

Koripallo Vinkkejä Sinulla Voisi Hyötyä Tietäen,

Älä koskaan anna huonoja tapoja saada tapa tehdä teidän koripallo peli kaikki se voi olla. Hieman neuvo voi mennä pitkälle tekemään sinulle hämmästyttävä pelaaja. Helppo toteuttaa vinkkejä alla voi auttaa sinua innostaa sinua tulossa hämmästyttävä koripallo pelaaja kentällä.

Harjoitus tekee mestarin. Tämä pätee erityisesti koripallo. Learning miten ampua kori, miten harhauttaa ja miten siirtää pallo on tärkeää, pelaa hyvää koripalloa. Menoja niin vähän kuin 30 minuuttia harjoittelua päivässä voi todella auttaa kehittämään peliäsi ja tehdä sinusta parempi pelaaja.

Kun pelaa koripalloa, muista, että olet pelaaminen joukkueessa. Älä ole “pallo sika.” Joukkue on kuin tukijärjestelmä ja joukkuetovereiden ovat siellä auttaa sinua ja sinun pitäisi olla siellä auttaa heitä. Pelin tavoitteena on työskennellä yhdessä voittaa vastustaja.

Onnistuneen kanssa vapaa-heittää, sinun täytyy olla varma, että olet ottaen paras lähestymistapa. Kun foul linja, pitää jalat noin hartioiden leveys erilleen. Nyt, käytä molempia käsiä tiputtaa pallon. Taivuta polvia ja ja kuvan pallo menee koripallo kuin otat ammuttu.

Voit rakentaa oman nopeuden oppiminen seuraavat tekniikka. Aloita nopeus koulutus kävellen kohtuullisella nopeudella viisi minuuttia. Sitten, ajaa niin nopeasti kuin voit yhden minuutin. Seuraa tätä kanssa lenkille viisi minuuttia. Sitten tulevat uudelleen yhden minuutin ajan. Viileä alas kävelemällä viisi minuuttia.

Pidä jalkatyö mielessä, kun pelissä puolustus. Ottaen askeleen antaa sinulle paremman jalansijan vastustaja. Muista työntää pois teidän edessä jalka. Kun ottaa pitkän askeleen, se on vaikeampi puolustaa vastaan ajo vastustaja. Tarkista etäisyys vastapuolen pelaaja laajentamalla yksi käsi.

Oikea tavoite on ratkaisevan tärkeää, kun yrittää tehdä koreja. Ihannetapauksessa sinun pitäisi pyrkiä pieni neliö löytyy pleksistä. Tee tämä lisää mahdollisuuksiasi pallo todella menossa alas koriin. Vältä yrittää tähtää seuraavaksi, olet vähemmän todennäköisesti onnistunut, kun teet niin.

Taivuta polvia kuin tiputtaa pallon. Tämä saa sinut lähemmäksi pintaa, olet kuolaaminen ja aiheuttaa etäisyyttä maahan ja pallo voidaan vähentää. Tämä antaa teidän opposition vähemmän mahdollisuuksia varastaa pallon pois teiltä, kun pään net.

Pitää vastustajat arvailla, missä olet menossa seuraavaksi. Tikka oikeassa, laiha vasemmalle, siirrä taaksepäin ja eteenpäin. Enemmän liikkua kentällä, he vähemmän todennäköisesti he eivät voi arvata, mitä suunnitelmia, joiden avulla voit huijata niitä ja tehdä ammuttu.

Liikkuu ilman palloa on tärkeä taito hallita, jos haluat tulla parempi maalintekijä. Pysyvän edelleen, vaikka rikos vain tekee, että paljon helpompi vartija. Sen sijaan, sinun pitäisi olla aktiivinen ja jatkuvasti liikkuvat. Sinun ei vain pukeutua alas vastustaja, mutta voit myös saada enemmän auki laukausta.

On hyvä tuki järjestelmä pois tuomioistuimen ja arvostaa niiden pyrkimyksiä. Onko se on teidän vanhemmat, jotka tukevat sinua tuomalla pelejä ja rahoitus tarpeet tai se on sponsoreita, jotka tukea tiimisi, ne kaikki osaltaan voittava joukkue ja sen pitäisi olla tunnustettu ja arvostettu.

Kaikki se kestää on käyttämällä vinkkejä olet lukenut tänne tulla parempi pelaaja. Käyttää, mitä olet oppinut korvata huono koripallo tapoja parantaa taitoja olet saanut tämän artikkelin. Kun alkaa toteuttaa muutoksia, tulet huomaamaan, että et koskaan katsoa taaksepäin teidän vanha itsensä.