Venyttelyliikkeitä

Täytyy Info Vitamiineja Ja Kivennäisaineita? Lue Tämä

Tiedätkö, mitä elimistö tarvitsee toimiakseen korkeimmillaan? Monet ihmiset älä. Elimistö tarvitsee tiettyjä ravintoaineita joka päivä tehdä hyvin. Oppiminen näistä on tärkeä osa hyvää terveyttä. Sinun täytyy olla hyvä tuntemus, miten ravintoaineet vaikuttavat fyysinen hyvinvointi.

Maito ja auringonvalo ovat tehokkaimpia lähteitä D-vitamiinia, Jos et mene auringossa paljon tai eivät juo paljon maitoa, miettiä D-vitamiinia täydentää. Tämä vitamiini auttaa suojaamaan luut tulla hauras.

Se ei ole turvallista ottaa enemmän kuin suositeltu arvo useimpien vitamiineja, joten varmista, että voit välttää tämä. Yksi esimerkki tästä on rautaa, joka voi olla haitallista maksalle, kun otetaan suuria annoksia. Jos sinusta tuntuu, kuin olet ei saada suurinta hyötyä vitamiineja, sinun pitäisi kuulla ravitsemusterapeutti tästä.

Seurata useita vitamiineja ja kivennäisaineita, voit ottaa. Jos olet henkilö, joka vie paljon täydentää, voit olla saada liian paljon tiettyjä vitamiineja tai kivennäisaineita. Tämä on yleensä tapauksessa, jossa rasvaliukoisia vitamiineja, kuten K, D, ja E. Jos riskit huolestuttavat sinua tai jos otat reseptiä, sinun pitäisi puhua lääkärin.

Varmista, että saat tarpeeksi tiettyjä vitamiineja ja kivennäisaineita oman ruokavalion. Sillä multivitamins, sinun pitäisi yrittää saada 100% listatuista suositeltu päiväannos. Ottamalla enimmäismäärä, voit varmista, että saat tarpeeksi tarvittavat vitamiineja ja kivennäisaineita teidän ruokavalio, ylläpitää hyvää terveyttä.

Ei kaikki multivitamins ovat luoneet tasa-arvoisia. Itse asiassa, sinun täytyy tarkistaa varmistaa, että luettelo vitamiineja ja kivennäisaineita sisältyvät monivitamiini osuus on 100 prosenttia oman päivärahat. Siksi, olet varmistaa, että olet saada kaikki välttämättömiä ravintoaineita, että sinun pitäisi olla saada monivitamiini.

Kun käytät vitamiineja, aina varmista, että olet syödä jotain heidän kanssaan. Vitamiinit tyhjään vatsaan voi aiheuttaa voit olla epämiellyttäviä ja on vatsavaivoja. Et halua on huono olo, ja sen sijaan haluat keskittyä myönteisiä vaikutuksia, että vitamiineja ja ravinteita antaa.

Jos huomaat, että sinulla on ollut tunne, pariton jälkeen ottaen erityisesti vitamiineja ja kivennäisaineita, se olisi hyvä idea voit jättää ne yksin. Monet ihmiset uskovat, että vitamiineja ei ole sivuvaikutuksia, mutta tämä ei ole totuus. Sen sijaan käsitellä haittavaikutuksia, sinun pitäisi etsiä toinen tapa saada, mitä tarvitset.

Aina olla skeptinen jossa saat tietoa kivennäisaineita ja vitamiineja. Monet mainokset eivät aina jaa paras tieto. Varmista, että kysymys niin usein kuin mahdollista. Jos sinulla on epäilyksiä mitään lisiä, kysy lääkäriltä.

Älä osta vitamiineja online-ellet ole varma, että myyjä on hyvämaineinen. On monia yrityksiä, jotka tuottavat vitamiineja, jotka sisältävät täyteaineita ja hyvin vähän välttämättömiä ravintoaineita. Tietäen teidän myyjä voi auttaa sinua välttämään tämän ongelman. Onko runsaasti tutkimus ennen luottavainen tuntematon kokonaisuus jossa on jotain niin tärkeää kuin terveys.

Jos aiot olla vauva pian, foolihappo on oltava. Tämä ravintoaine käytetään aivojen kehitykseen sikiön ja kun olet alhainen, vikoja voi esiintyä. Itse asiassa, kun koko synnytystä vitamiini jos olet yrittänyt tulla raskaaksi, on suuri etu.

Jos olet raskaana tai imetät, keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin otat vitamiineja. Ne voivat tuntua vaarattomia, mutta ne voivat olla kielteisiä sivuvaikutuksia, jos niiden ohjeet on huomiotta. Älä laittaa lapsesi vaarassa laittamalla asioita kehoosi, että sinulla ei ole kerrottu lääkärin.

Jos sinulla on vehnä-intoleranssi, joka täydentää ostat tulee entistä tärkeämmäksi. Jotkut pillerit sisältävät vehnää, joten sinun täytyy tarkistaa etiketti ennen kuin ostat mitään. On monia ei-vehnä vaihtoehtoja ihmisiä kuin sinä, joten et voi kiistää täydentää sinun tarvitsee vain koska sairaus.

Saada eniten ravinteita tuottaa, syö se raaka. Jos et pidä raaka vihanneksia, tai mieluummin se lämmin illallinen, paras tapa kokata se on höyryä. Vältä kiehuvaa, mikroaaltouunissa tai sauteing vihanneksia ja saada höyry liesi auttaa säilyttää mahdollisimman paljon ravinteita kuin mahdollista.

Saat eniten vitamiineja ulos tuottaa, syödä tuoreena eikä voi. Ruoanlaitto ja purkittaminen prosesseja leach paljon ravinteita pois hedelmiä ja vihanneksia, jotka syömme. Kun säilykkeitä on helpompi käyttää, koska niiden säilyvyys on pidempi, ne ovat ravitsemuksellisesti vähemmän hyödyllistä.

Jos satut ei syö lihaa, tai on mennyt täysin vegaani, saatat olla puuttuu ravinteita, useimmat ihmiset saada eläinperäisiä tuotteita, kuten raudan tai B12-vitamiinia. Multivitamins tarjota sinulle, mitä olet puuttuu, kun se tulee B12, mutta erillinen rauta täydentää, on todennäköisesti tarpeen.

Luuletko, että sinulla on parempi käsitys missä ruumis on nyt huolissaan? Toivottavasti sinua ymmärtämään, miten tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Tämä uusi ymmärrys asioista, joita voit tehdä vaikutus teidän terveyttä, säilyttää terveen kehon on helpompaa.