Viagran Vaikutus Peniksen Kokoon

Laajennukset Ja Outs, Kun Ostoksia Verkossa

Online-shoppailu on yksi helpoimmista ja kätevin tapoja löytää kohteita, jotka tarvitsevat tai haluavat. Lisäksi helposti vertailla hintoja eri toimittajien, voit perustaa tilin, joka lataa automaattisesti kortin kysymättä tietoja. Lue tietää enemmän noin online-ostoksia!

Kun etsimällä paras hinta iso lippu kohteen, tarkista store arviot nähdä, jos muut asiakkaat oli hyviä kokemuksia heidän kanssaan. Se on myös hyvä idea tarkistaa Better Business Bureau samoin. Haluat olla varma, että liiketoiminta on laillista ja arvot sinulle asiakkaana.

Hyvä vinkki muistaa kun olet ajatellut, online-ostoksia on varmista, että sivuston on legit. Et halua antaa luottokortin tiedot pois joku, joka voisi mahdollisesti huijaus. Aina katso web-sivuston kertoa, jos se on ammattitaitoinen ja turvallinen käyttää.

Tehdä enemmän tutkimusta verkossa store olet kiinnostunut, ennen kuin tilaat tuotteen. Jos myymälä ei tarjoa laadukasta palvelua tai tuotteita, olet enemmän kuin todennäköisesti löytää joitakin kielteisiä arvioita julkaistaan muita sivustoja. Se on parasta pitäytyä verkkokaupoista, joilla on erinomainen maine.

Etsiä oikea kertaa tehdä ostoksia verkossa. Usein myymälöissä, että olet usein on online-myyntiä, joka seuraa aika kuvio. Monet, esimerkiksi, aikataulu, myynti kuukauden alussa tai lopussa. Jos näet siellä on kuvio, pitää pois ostaa mitään, ennen kuin tulevan myynnin alkamista.

Älä unohda vertailu ostoksia, kun etsit asioita verkossa. Ihmiset yleensä tehdä tätä, kun ostoksia fyysinen myymälöissä, mutta he eivät ajattele sitä Internetissä. Jos menet ensimmäistä myyntiä, näet, siellä on mahdollisuus et missaa parempi käsitellä jossain muualla.

Liittymällä Amazon Prime voi olla hyvä sijoitus, jos teet ostoksia Amazon usein. Vain $79, voit säästää nippu. 2 päivän toimitus on ilmainen, sillä useimmat kaikki, ja nopeampi toimitus vaihtoehdot ovat alennettuun hintaan. Lisäksi saat pääsyn erinomainen kirjasto elokuvia, joita voit stream ilmaiseksi. Seurauksena, voit säästää vielä enemmän rahaa.

Online shopping on hyvä tapa löytää kohteita, jotka ovat loppu paikallisesta kaupasta. Esimerkiksi, jos et pysty löytämään tietyn koon farkut kaupassa lähellä sinua, voit katsoa myymälän verkkosivuilla ja selvittää, jos ne ovat saatavilla, toimitetaan sinulle.

Kun ostoksia verkossa, varmista, että sivusto olet alkaa “https”. “S” tarkoittaa, että sivusto on turvallinen, mikä tarkoittaa, että voit turvallisesti anna henkilökohtaisia tietoja ilman huoli identiteettivarkauden. Jos sivusto ei ole “S”, haluat ehkä välttää käyttämällä sitä.

Jos olet tekemässä mitään online-ostoksia, varmista, että olet pitää kaikki kirjaa ostaa. Jos yritys lähettää sinulle e-mail vahvistus, älä poista sitä, ja vain tallentaa sen. Älä koskaan poista tai heittää pois kaikki viestintä sinun ja myymälä. Useimmat sähköpostipalvelun tarjoajat voit säästää tuhansia viestejä, joten yksi tai kaksi sähköpostit ei vie liikaa tilaa.

Kuten totesin tämän artikkelin alussa, online-ostoksia voi olla kätevä monin eri tavoin. Pikemminkin kuin olettaen, että sinulla on huono kokemus, antaa online-ostoksia kokeilla. Jos et muista, että vinkkejä tässä artikkelissa, ja soveltaa niitä omaan kokemus, sinulla voi olla suuri aikaa!