Viherhuone Hinta

Yksinkertaisia Vinkkejä Ja Tekniikoita, Voit Käyttää Hiljainen, Kuorsaus-Free Sleep

Olemme kaikki kuulleet kuorsaus jossain vaiheessa tai toisella. Onko se tulossa meiltä tai rakastettusi, se on kakofoniaa äänet, jotka vaikuttavat kaikkien nukkua. Älä masennu, kuorsaus voidaan hallita tai poistaa. Kokeile vinkkejä artikkelin alla kohdella kuorsaus kysymyksiä.

Jos kuorsaus pahenee, varmista, että tyyny et käytä yöllä on tarpeeksi paksu, nosta päätäsi. Sleeping tyyny, joka ei ole riittävä ympärysmitta ei vain lisätä kuorsausta, mutta se myös häiritä rakkaansa, jotka yrittävät nukkua.

Yritä pitää pää koholla nukkuessa, jos haluat estää kuorsauksen. Tämä asento mahdollistaa lihaksia ja hengitysteihin saada juuri oikea määrä ilmaa, mikä vähentää mahdollisuutta, että sinulla on kuorsaa. Vain potkuri tyynyjä pään taakse tai käyttää paksu tyyny.

Menettää paino. Lihavuus, tai jopa kuljettaa noin vain muutama ylimääräinen kiloa, voi olla monia haitallisia terveysvaikutuksia. Yksi näistä vaikutuksista on lisääntynyt taipumus kuorsata. Mitä painavampi olet, sitä todennäköisemmin hengitystiet on tullut rajoittaa liikaa rasvaa ja lihaa. Pudottaa kiloa ongelman lievittämiseksi.

Jos laihtua, saatat huomata, että voit lopettaa kuorsauksen. Tämä on, koska ihmiset, jotka ovat ylipainoisia voi olla kertymistä rasvaa kurkun alueella, joka aiheuttaa kaventuminen ilman käytäviä. Tämä puolestaan voi johtaa kuorsausta. Laihdutus voi sallia airways avata normaalisti, niin että kuorsaus on minimoitu tai eliminoitu.

Kuivaa ilmaa kotona voi aiheuttaa kuorsausta. Liikaa kuivuus ilma voi kuivattaa kurkun ja nenän limakalvojen. Kun he tulee kuiva, niillä on taipumus turvota ja joka voi johtaa ruuhkautumiseen. Tukkoisuus johtaa ahdas ilmavirtauksen hengitysteissä. Yritä käyttää ilmankostutin omassa makuuhuoneessa auttaa pitämään ilma kostea.

Älä juo alkoholijuomia, jos sinulla on ongelmia kuorsaus. On monia muita aineita, välttää lähellä nukkumaanmenoa, kun taistelee kuorsaus. Näitä aineita ovat rauhoittavat lääkkeet, unilääkkeet ja antihistamiinit. Tällaisia lääkkeitä ovat lihas relaxers. Kun he ovat niiden käyttötarkoitukset, ne myös yleensä vaikuttaa hengitykseen kohtia, ja tehdä kuorsaus todennäköisemmin ja vakavia.

Jos haluat lopettaa kuorsauksen, keskustele hammaslääkäri tai lääkäri tietoja suu vartija. Tarkoituksena vartija on pitää hampaita yhdessä, ja varmistaa, että alaleuan lihakset eivät rentoutua niin paljon, että ilman käytäviä löysää, ja kuorsaus alkaa uudelleen. Se on viimeinen asia, jonka haluat!

Valmis lopettaa kuorsauksen? On olemassa joitakin kurkun harjoituksia voit tehdä pitämään kurkun lihaksia vahvempi. Yksi asia voit tehdä, on toistaa viisi vokaalia ääneen, jatkuvasti, kolme minuuttia peräkkäin, useita kertoja päivässä. Rakennus teidän kurkun lihaksia, vähentää tapauksia kuorsaus.

Jos huomaat, että olet aina nukkuu suu auki, yritä pitää suu kiinni koko yön. Tämä tekee siitä paljon helpompaa, voit ei vain ottaa happea, mutta säilyttää sen hyvin. Nukkua kanssa suu kiinni vähentää kuorsaus, kun voit levätä yöllä.

Jos olet tällä hetkellä kuorsaa, lopettaa tupakointi nähdä parannusta. Tupakointi aiheuttaa ärsytystä hengitysteihin ja turvonneet limakalvot. Kun lopetat, tämä turvotus ja ärsytys voi nopeasti kadota. Jos sinulla on vaikeuksia lopettaa, vaikka leikkaamalla teidän tupakointi saattaa auttaa joitakin. Ota yhteyttä lääkäriin joitakin hyödyllisiä neuvoja siitä, miten lopettaa tai leikata.

Eteeriset öljyt voi auttaa sinua kuorsaus ongelma. Jotkut öljyt avaa oman täytetyt nenäkäytävien, kuten eukalyptus ja piparminttu öljyt. Nämä öljyt voivat tehdä hengitys helpompaa, mikä auttaa sinua nukkumaan ilman kuorsaus. Kokeile tätä helppoa ratkaisua seuraavan kerran tunnet täytetty ylös.

Ylentävä pään sängyn voi olla yksinkertainen korjata, jotta kuorsaus ongelma. Tämä toimenpide voi kestää tarpeeksi painetta pois niskaasi lopettaa kuorsauksen. Sinun täytyy nostaa koko ylävartalon jotta tämä olisi tehokasta, kuitenkin, ei vain pää. Kokeile asettamalla sementti korttelin alle jalat pään sängyn saavuttaa tämä.

Suurimman osan ajasta, kuorsaus on vain ärsyttävä tapa ihmisiä, mutta on olemassa joitakin aikoja, jolloin kuorsaus on oikeastaan suorassa suhteessa henkilön uniapnea. Uniapnea on hyvin pelottavaa häiriö, ja tämä olisi käsiteltävä lääkäri. Joskus ihmiset, joilla uniapnea on naamioita, koska ne nukkumaan.

Monet ihmiset voivat löytää helpotusta kuorsaus tekemällä jotain niin yksinkertaista kuin laulaa päivittäin. Laulaa kannustaa kehittämiseen ja vahvistamiseen kurkun lihaksia ja pehmeä suulaki. Lax lihakset ovat merkittävä syy kuorsaus, joten vahvistamista näillä aloilla auttaa estämään kuorsausta, parantaa hengitys ja voit saada hyvät yöunet.

Kuten aiemmin on todettu, kuorsaus on jotain olemme kaikki kuulleet, ja se on ärsyttävää äänet ovat erehtymättömän. He voivat todella pilata nukkua, onko se tulossa sinua tai joku muu. Käyttämällä vinkkejä tässä artikkelissa edellä voi auttaa sinua löytämään syyt kuorsaus niin että jokainen voi levätä paremmin.