Viiniköynnös Kasvihuoneessa

Opettelee soittamaan Kitaraa – Jotkut Vihjeitä Menestykseen

Kitara on erittäin suosittu väline ympäri maailmaa erittäin hyvä syy. Väline itsessään on kaunis teos, mutta ääniä he tekevät avulla ihmisen on hyvin kaunis. Jos olet kiinnostunut oppimaan kuinka pelata kitara, lue oppia lisätietoja.

Jos haluat oppia soittamaan kitaraa, sinun on väline, joka ei ole liian kallista harjoitella. Kun saat roikkua asioita, ja päätät, että tämä todella on väline sinulle, voit päivittää. Jos löydät kitara liian turhauttavaa tai et vain pidä siitä, et ole niin paljon rahaa.

Jotta löytää menestystä kitara, se on tärkeää aloittaa yksinkertaisia kappaleita alussa. Vaikka ne saattavat tuntua typerä ja lapsellinen, he opettavat sinulle perustiedot, että voit rakentaa myöhemmin. Jos yrität puuttua jotain liian monimutkaista, olet todennäköisesti tulla turhautunut.

Pysyä motivoituneita asettamalla tavoitteita. Asettaa lyhyen aikavälin tavoitteet ja pitkän aikavälin unelmia opettelee soittamaan kitaraa. Jos sinulla on ystävä, joka haluaa oppia, harjoitella heidän kanssaan. Kun olet juuttunut päivittäistä käytännössä aikataulu on yksi viikko, anna itsellesi palkkio. Se vie paljon kovaa työtä.

Olla realistinen itsesi kanssa. Edistyminen voi olla hidasta, joten älä päästä eteenpäin itsestäsi. Yritä asettaa liikaa odotuksia. Tämä voisi lannistaa sinua ja aiheuttaa voit lopettaa kokonaan. Ottaa asiat hitaasti ja saada paljon käytännössä. Vain muistaa perusasioiden oppiminen voi kestää huomattavan määrän aikaa.

Oppia avata jouset ja aloita ulos playing yksinkertaisia kappaleita. Opetella yhden muistiinpanoja, koska se tekee oppimisesta soinnut ja asteikot helpompaa myöhemmin. Vaikka se on hyvä idea kokeilla jotain haastavampaa toisinaan kiinni pelaamalla yksinkertaisia kappaleita muutaman ensimmäisen kuukauden ajan ja harjoitella päivittäin.

Älä ole ujo noin pelaaminen toiset. Pelaa itse voi saada tylsää. Vaikka kitaran soittaminen on harrastus, yritä saada itsesi yleisöä. Pelata ystävien ja perheen kanssa. Anna muiden nähdä, miten pitkälle olet tullut, voi kannustaa ja motivoida sinua parantaa vielä enemmän.

Sinun pitäisi rakentaa kovettumia sormella vinkkejä, jos haluat pelata kitaraa. Ne auttaa vähentää kipua koet harjoitellaan. Känsiä voi viedä aikaa rakentaa, joten varmista, että olet käytännössä johdonmukaisesti. Voit myös ostaa tuotteita, jotka nopeuttaa tätä prosessia.

Se kannattaa toistaa, että käytäntö on tärkein asia, voit tehdä, kun opetella soittamaan kitaraa. En aio harjoitellaan vain yhden pitkän session joka viikko. Harjoitellaan johdonmukaisesti joka päivä, jopa lyhyen määriä aikaa, on tärkeä ja paras tapa kehittää sormi muisti mitä tarvitset kitaransoiton.

Ennen kuin voit keskittyä opettelee soittamaan kitaraa, oppia ja muistaa eri osia. Tämä auttaa, kun ensin opettelee soittamaan, koska ne ovat välttämättömiä oppimisen asteikot, string nimet, ja soinnut.

Mikä tahansa suosikki genre on, se on viisasta aloittaa perusasioista. Pikemminkin kuin yrittää fancy nuolee tai vaikeaa musiikkia, aloittaa joitakin yksinkertaisia kappaleita. Classic nursery rhyme kappaleita voi rakentaa oman nopeuden ja auttaa sinua yhden nuotin melodioita.

Oppia kaikki soinnut ennen kuin aloittaa pelaamisen kappaleita. Älä yritä pelata suosikki Jimi Hendrix virittää ensi viikolla. Aloita todella yksinkertainen lauluja ja työ tiesi ylös. Käytännössä joka ikinen päivä. Ottaa viikon pois, kun olet ensin oppia pelata, varmistaa, että voit unohtaa kaiken, mitä olet oppinut.

Vaikka olet vain haluavat olla rento muusikko, vain kitaransoiton harrastus edessä ystävien ja perheen, ottaa aikaa oppia hieman musiikin teoriaa. Jos sinulla on perusteellinen karilleajo, miten musiikki todella toimii, sinun tulee olla paljon parempi pelaaja, ja voi laajentaa näköaloja taiteilijana tiellä, sinun pitäisi niin haluat.

Olet ehkä saanut kiinnostunut kitaran niin, että voit pelata suosittuja kappaleita, mutta useimmat ihmiset eivät voi aloittaa tällä tasolla. Joten tutustu joitakin yksinkertaisia, perus kappaleita ja harjoitella niitä auttaa sinua kehittämään hienomotoriikka ja sormitus taitoja. Yksinkertainen kappaleita voi auttaa sinua oppimaan, miten manipuloida sormin niin, että kun se tulee enemmän monimutkaisia kappaleita, sormet jo tietää, miten edetä niiden saavuttamiseksi.

Ajatella, pelaaminen rinnalla joku muu, kun olet oppimista. Yksi henkilö voi pelata melodia kuin toinen henkilö soittaa sointuja. Tämä on hauska tapa kehittää parempi tekniikka. Se auttaa sinua pitämään säännöllinen rytmi, koska sinun on pakko pysyä ajan jonkun toisen kanssa.

Kokeilla käsi erilaisia kitaroita. Saatat mieluummin kitarat laajemman kaulaa, esimerkiksi. Saatat huomata, että kitarat ovat hieman helpompaa, voit pelata kuin akustinen. Mieti tarkkaan, yrittää kaikki erilaisia kitaroita siellä, niin, että voit löytää yksi, joka sopii sinulle.

Kun valitset kitara opettaja, varmista, että niiden lähestymistapa opetukseen vastaa tavoitteita pelissä. Jos sinulla on erilaisia lähestymistapoja, saatat löytää se vaikea oppia ja saada turhautuneita. Jos et pidä opettajan lähestymistapa, se on parempi löytää yksi, jonka opetuksen lähestymistapa on enemmän sinun makuusi.

Tämä artikkeli on antanut sinulle perusasiat, että sinun täytyy tietää oppimisen pelata guiltar. Kanssa aikaa, taitoja ja käytäntöjä auttaa sinua oppia soittamaan, että muut ihmiset kadehtivat. Kun kitara on kaunis väline, se on sinulle, joka tuo musiikin eloon. Pitää hauskaa!