Viiniköynnös Ruukussa

Älä jää jälkeen, Lue Tämä Artikkeli matkapuhelimet Nyt

Ostaa kännykkä voi olla pelottava tehtävä, että joku ei ole riittävää tietoa siitä, mitä on saatavilla. Kuitenkin, koska tärkeät luonto tehtävän, monet ovat kiinnostuneita oppimaan lisää. Onneksi, tämä artikkeli voi toimia kätevä viittaus kenellekään piti ostaa puhelin joskus pian.

Joskus allekirjoittamisesta pitkän aikavälin sopimus on sen arvoista saada puhelimen haluat. Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat parhaat hinnat, jos olet valmis allekirjoittamaan heidän palveluun vuoden tai kaksi. Vain varmista, että olet valmis sitoutumaan sopimuksen, koska päättyy aikavälillä alussa voi maksaa paljon rangaistuksia.

Kun ostaa matkapuhelin, varmista harkita nippuja. Monet yritykset tarjoavat niitä, ja ne voivat sisältyä asioita, kuten tapauksessa tai auton laturi. Se on usein halvempaa ostaa kaikki nämä kohteet nippu kuin ostaa niitä erikseen, ja siellä on hyvä mahdollisuus, sinun kannattaa joitakin lisävarusteita.

Olla hyvin varovainen koskien laajennettu takuut. Usein maksut, nämä ovat suuria ja takuut ovat harvoin tarpeen. Matkapuhelimet yleensä lopettaa toimintansa ensimmäisen vuoden omistat niitä, jos he toimintahäiriö. Tämä on yleensä kata puhelimen perus takuu. Siellä on myös hyvä mahdollisuus, sinun tulee vaihtaa uuteen puhelimeen kun laajennettu takuu olisi mitään hyötyä.

Ota aina huomioon sekä hinta-puhelimen ja hinta suunnitelma. Jotkut tarjoajat tarjoavat suuria alennuksia puhelimissa ne myyvät, mutta he saavat sinut lopulta korkeamman hinnoiteltu suunnitelmia. Tämä tarkoittaa säästöjä aluksi, mutta enemmän pois taskusta kulut pitkällä aikavälillä.

Jos olet tulokas maailmaan matkapuhelimet, se todella kannattaa tehdä rehellinen arvio tarpeisiisi. Ei jokainen tarvitsee tai haluaa käyttää puhelinta kuin mini-tietokone, ja siksi moni voi saada paljon yksinkertaisempi laite. Kiinnitä huomiota todelliset vaatimukset voivat säästää paljon rahaa ja vaivaa.

Jos puhelimesi pystyy latauksen kautta USB-liitäntä, varmista, että tiedät mikä versio USB-sitä tarvitsee. Joitakin uudempia puhelimissa edellyttää, USB 3.0. Tämä voi tarkoittaa, että liität ne USB 2.0-portti vain tehdä niitä sammuttamatta puute mehua. Ilmeisesti, niitä ei ladata tällä tavalla.

Se voi olla viisasta päivittää puhelimen melko usein niin, että voit hyödyntää uutta teknologiaa. Paljon mobile sivustot toimivat vain oikein uusimmat matkapuhelimet. Jos sinulla on vanhentunut puhelin, sinä voisi olla puuttuu ulos tekniikkaa, joka toimii parhaiten uudemmissa puhelimissa.

Tehdä teidän matkapuhelin lataus kestää kauemmin, älä jätä puhelimen värisemään. On olemassa tiettyjä paikkoja, joissa et halua, että puhelimesi menee pois. Jos olet menossa jonnekin, missä et halua puhelimen kuullut, harkitse kääntämällä soittoäänen voimakkuus on alhainen. Jättää puhelimen värisemään käyttää huomattavan määrän akun virtaa.

Älä harhaan matkapuhelin on zoom-objektiivi. Se on aivan erilainen kuin zoom-toiminnon todellinen kamera. Matkapuhelimet ovat digitaalinen zoomaus, joka vain suurentaa pikseleitä; tämä vaikuttaa kuvan laatuun. Saada parempia kuvia, päästä lähemmäksi kohde, jos voit sen sijaan käyttää zoom-toiminto.

Etsitkö paras matkapuhelin sopimuksen. Ajattele kytkentä ylös harjoittajat joka niin usein. Harjoittajat antavat usein parhaat tarjoukset uusille asiakkaille, jotka ovat siirtymässä kilpailijalle. Ne voivat jopa maksaa maksuja päättyy nykyinen sopimus! Shop ympäri ja puhua myyjät nähdä, mitä käsitellään ovat siellä.

Jos olet paikassa, jossa puhelin on ottaa kova aika etsivät signaali, varmista sammuttaa sen. Yrittää saada signaali tyhjentää akun nopeammin. Palauta sen jälkeen, kun alueelle, jolla on vahvempi signaali.

Se on mahdollista neuvotella alemman hinnan matkapuhelimeesi. Vaikka se ei aina tapahdu, tutkimukset osoittavat, että kohtuullinen määrä yksilöitä yrittää saada paremman sopimuksen (yli 25 prosenttia) olivat onnistuneita. Jotkut pelasti yli sata dollaria! Siksi, se kannattaa kokeilla.

Jos huomaat, että puhelimesi akku on nopeasti tyhjä, yritä kääntää taustavalo mahdollisimman alhainen. Kun sinulla on valo liian kirkas, se tarvitsee enemmän virtaa töihin. Tämä puolestaan aiheuttaa akun kuolee todella nopeasti. Asettaa sen pienin asetus mahdollista.

Aina valmis vaihtaa vanhasta älypuhelin uuden. Käyttöjärjestelmät ja sovellukset ovat jatkuvasti ajan tasalla puhelimessa. Tämä yleensä pitää sen ylös ja käynnissä kanssa uusimmat päivitykset. Kuitenkin, vanha puhelin voi tulla vanhentuneita jonkin ajan kuluttua, kun muisti tulee täyteen ja sen vanhat valmiudet eivät enää voi käsitellä uusia päivityksiä.

Jos yrität säästää rahaa matkapuhelin, katso eri prepaid vaihtoehtoja, jotka ovat siellä. Näitä suunnitelmia käytetään vain tarjota perus, riisuttu puhelimet, mutta ei enää. Monet prepaid yritykset nyt tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja, mukaan lukien useita älypuhelimia erittäin edulliseen hintaan.

Jos puhelimen akku ei kuole aika ajoin, niin et voi oikeastaan unohtaa, että puhelin on käynnistettävä uudelleen silloin tällöin. Se on hyvä nyrkkisääntö voit tehdä tämän parin päivän välein. Kun teet tämän, olet huuhtelua muisti, joka on käytössä apps et enää käytä, ja se auttaa myös estämään mitään virheitä, joita voi esiintyä.

Monille, ottaa mennä ulos ja saada uusi puhelin on jotain, joka iskee pelkoa sydämessään. Runsaasti vaihtoehtoja ja valintoja tekee koko asia vaikuttaa ipopssible. Mutta, by tarkkailemalla ohjeet on esitetty edellä, kaikki pitäisi olla, mitä se kestää saada toimiva puhelin edulliseen hintaan.