Yhdyntä Wiki

Vitamiineja Ja Kivennäisaineita: Tärkeää Terveydelle

Oletko joku, joka haluaa tietää enemmän vitamiineja ja miten ne sopivat osaksi elämääsi? Ymmärrätkö vitamiineja elimistö tarvitsee pysyä terveenä? Foodies kaikki tyypit huomaavat, että ymmärtää ravitsemukselliset periaatteet voivat parantaa elämänlaatua. Lue lisää aiheesta täällä.

Monet ihmiset, jotka tarvitsevat täydentäviä vitamiineja ja kivennäisaineita yksinkertaisesti taistelu fyysisesti niellä pillereitä, koska ne voivat olla suuria ja rehellisyyden nimissä, kamalan makuista. Yritä juoda vettä, joka sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita, sisältää jonkinlainen hedelmä maku lisätty. Näin voit saada joitakin vitamiineja tarvitset sekä lisäämällä päivittäistä veden saanti.

Lisäravinteet, jotka ovat rasvaa ne täytyy olla kulutetaan ruokaa, niin ottaa ne aterian yhteydessä. Esimerkiksi, Vitamiinit A -, E -, ja K eivät imeydy kunnolla, kun ottaa tyhjään vatsaan. Nämä rasvaliukoiset vitamiinit tarvitsevat rasvaa imeytyy kunnolla.

Kokeile lisätä enemmän magnesiumia, Omega-3-rasvahapot ja D-vitamiini teidän ruokavalio, jos sinulla on tunne surullinen. Puute tahansa näistä voi itse asiassa johtaa masennukseen. Omega-3-rasvahapot ovat tiedossa tukea aivojen terveyttä, kun taas magnesium auttaa kehon ja mielen rauhoittua ja rentoutua.

Vaikka useimmat vitamiineja voidaan säilyttää huoneenlämmössä, sinun pitäisi tallentaa öljy-pohjainen ja tahmainen vitamiineja jääkaapissa. Jos et tee tätä, he voivat tulla tahmea ja kasata yhteen. Koska ei ole lopullinen tapa rikkoa niitä toisistaan, tämä tekisi koko pullo hyödytön.

Joitakin vitamiineja tallennetaan kehon, ja toiset eivät. Vesi-lisäksi vitamiinit liukenevat kehon nesteissä ja huuhdellaan pois säännöllisesti. Näitä vitamiineja ovat B-vitamiineja ja C-vitamiinia, Koska nämä vitamiinit eivät tallennu kehon, se on tärkeää kuluttaa näitä vitamiineja joka päivä.

Lähtökohta tahansa täydentää matka on ottaa lääkäriin testata sinua tiettyjä puutostiloja. Näin voit tietää, mikä täydentää sinun täytyy korjata mitä tahansa tällaisia ongelmia.

Kun käytät vitamiineja, aina varmista, että olet syödä jotain heidän kanssaan. Vitamiinit tyhjään vatsaan voi aiheuttaa voit olla epämiellyttäviä ja on vatsavaivoja. Et halua on huono olo, ja sen sijaan haluat keskittyä myönteisiä vaikutuksia, että vitamiineja ja ravinteita antaa.

Usko tai älä, ottaen enemmän a-vitamiinia ei ole hyödyllistä ja voi itse asiassa olla haitallista. Riippuen vitamiinia, suuria määriä voi olla haitallisia vaikutuksia ja aiheuttaa ongelmia miten mitään lääkkeitä olet ottaen toimii. A-vitamiinia, D-vitamiinia ja rautaa tarvitse ottaa suositeltu päiväannos, ja ei enemmän.

Jos olet nainen menstruates, alhainen rauta voi jättää olo tyhjä. Peräti 15 prosenttia naisista on vähän rautaa kiitos kuukautisia. Muista puhua teidän yleislääkärin noin on testattu, mikä varmistaa, rauta tasot ovat kunnossa, ja jos he eivät, saa täydentää.

Jokainen, joka asuu pohjoisen ilmaston tarvitsee D-vitamiinia? Ei ole totta! Itse asiassa, vaaleampi iho, sitä vähemmän aikaa auringossa sinun täytyy saada riittävä määrä D-vitamiinia Jos haluat olla varma, on lääkärin testata sinua varten puutos ja saada täydentää vain, jos tarvitset yksi.

Jos olet menettämässä hiukset, sinkki voidaan täydentää tarvitset. Sinkin puutos aiheuttaa hiustenlähtöä, mikä tarkoittaa, että varmistaa, sinulla on tarpeeksi järjestelmän avulla voit lopettaa edelleen harvennus hiukset. Vain poimia täydentää ja lisätä sen päivittäistä hoito.

Vaikka et ole kuukautiset, sinun pitäisi jatkaa ottaa rautaa, magnesiumia ja foolihappoa. Sillä ei ole väliä mikä aika kuukaudesta se on, sinun täytyy parantaa tasoa näitä ravintoaineita joka päivä. Jos otat monivitamiinivalmistetta, joka tarjoaa sinulle suositeltu päivittäinen annos, voit olla hyvä.

Runsaasti tietoa on olemassa, jotka koskevat vitamiineja ja kivennäisaineita. Tämä tieto yläpuolella opettaa sinulle, mitä sinun pitäisi tietää pysyä terveenä. Nämä vinkkejä voi auttaa sinua saamaan mitä tarvitset.