Yhdyntä Wikipedia

Hyviä Neuvoja Kiinnostuneille Kotiin Parannus

On olemassa useita erinomaisia resursseja saatavilla kaikille, jotka haluavat ottaa kotiin kehittämishankkeen, ovatko he kokeneet tai vielä aloittelija. Voit löytää kirjoja, videoita ja tietoa verkossa. Seuraava artikkeli sisältää myös hyödyllistä tietoa voit käyttää.

Jos sinulla on repiä näytön-ovi-tai ikkuna-näyttö, tässä on nopea kärki voit käyttää, että säästää rahaa. Kyyneleet, jotka ovat pieniä, käyttää hieman selkeä kynsilakka. Hieman suurempi repiä, soveltaa hieman tuorekelmun kummallakin puolella näytön. Tämä nopea laastari tulee tehdä, kunnes päätät vaihtaa näytön.

Kun palkata urakoitsijan työt kotiin kehittämishankkeen, varmista, että hän on tilalla nykyinen ajokortti ja, että hänellä on vakuutus työntekijöilleen. Tämä on tärkeää oman turvallisuutesi, jos sinulla on oikeudellinen kiista työn laatua. Lisäksi, jos hänen työntekijänsä eivät kuulu hänen vakuutus, saatat olla taloudellisesti vastuussa tahansa vammoja, että työntekijä sitoutuu, kun hän on teidän tiloissa.

Jos palkata yleismies, älä unohda kirjoittaa ylös juridinen sopimus puuttumalla teidän huolenaiheita ja miten hän auttaa sinua korjaamaan niitä. Kirjallinen sopimus pitää molemmin puolin rehellinen ja suojelee sinua, asunnonomistaja, hyväksikäytöltä. Jos et onnistu saamaan sopimuksen, saatat olla varten villi ratsastaa.

Sinun tulisi aina suojalaseja tai suojalaseja, kun leikkaat sahalla tai muut moottorikäyttöiset laitteet. Jos et käytä suojaimia silmäsi kappaletta materiaali on leikkaus tai pölyä voi tulla juuttunut silmäsi tai aiheuttaa ärsytystä. Vaikeissa tapauksissa pysyviä vaurioita voidaan tehdä silmään.

Asentamisen sijaan sähköön perustuva lämmitysjärjestelmä kotona, harkitse menossa, jossa on suuri puun polttaminen takka. Kunnon putkisto ja oikea koko, puun polttaminen takka on kustannustehokkaampaa ja lämmittää paremmin. Jos sähkön koskaan menee pois, olet silti pitää lämpimänä talvella.

Taustakuva voi olla suuri suunnittelija, lisäksi kodin, mutta sen jälkeen jonkin aikaa – onnettomuuksia tapahtuu, ja tapetti voi alkaa kuoria. Voit helposti korjata joitakin liisteriä. Veitsellä, voitele jotkut tapettiliisteri pala kirjallisesti tai tulostimeen paperia. Hiero pala paperia, joka vain sotkee liitä vastaan alapintaan kuorinta taustakuva. Hitaasti alkaa painamalla taustakuva selkä seinää vasten, kun taas hitaasti liukuva pois pala paperia. Tasoittaa mitään ryppyjä tai kuplia avulla puhtaalla liinalla.

Jos olet muodostaen rakentaminen talosi, yritä laittaa televisio keittiössä. Jos rakastat televisio, voit sitten viettää enemmän aikaa keittiössä. Tämä laittaa sinut asemaan, jossa olet taipuvainen enemmän, kanssa lukuisia ruokaa ympärilläsi.

Xeriscaping on maisemointi vaihtoehto, että asunnon erittäin kuivassa ilmastossa pitäisi hyödyntää. Xeriscaping korvaa tyypillinen nurmikot ja pensaat rock sängyt ja kasveja kuivilla ilmastossa. Näiden varajäsenet vaativat vähemmän kastelua kuin perinteinen maisemointi, ja eksoottisia kasveja käytettävissä xeriscaping voi olla enemmän kaunis ja silmiinpistävää kuin yhteinen maisema standbys.

Asunnon, jotka haluavat miekkailu vaihtoehto, joka on enemmän esteettinen arvo kuin yksityisyyden -, vinyyli-ja PVC voi olla paras veto. Nämä materiaalit ovat edullisempia kuin muut koriste-aidat tyypit, voidaan helposti asentaa ja ovat saatavilla valtava valikoima värejä ja kuvioita. PVC ja vinyyli aidat ovat vähän huoltoa, koska ne eivät koskaan vaadi maalausta tai värjäystä.

Sinun ei pitäisi epäröi ja mennä ja kuuma vesi säiliö eristetty. Tämä on hyvä idea, koska puutteellisesta eristys tarkoittaa, että paljon lämpöä on menetetty. Voit säästää hyvä määrä rahaa ottaa eristys asennettu lämmitin.

Kun olet lukenut tämän artikkelin, sinun pitäisi alkaa ymmärtää, miten tehdä oma rautakauppa. Siellä on paljon tietoa saatavilla aiheesta, ja sinun täytyy tietää, miten käyttää sitä. Kaikki tiedot mielessä, voit tarkentaa teidän tekniikka ja luoda kotiin parannus tyyli, joka todella toimii oman tilan.