Yhdyntäasennot

Tarvitsen Kotikoulu Ideoita? Tutustu Täällä

Kotikoulu on hämmästyttävä seikkailu, kuka tahansa tarpeeksi rohkea harjoittaa sitä. Lapset tulevat ulos koulutettuja, sekä elämässä ja tietoa. Joskus kotikoulu voi olla kova, vaikka, ja tarvitset hieman apua. Siksi olemme luoneet tämän artikkelin, joka on täynnä suuria ajatuksia auttaa sinua ulos.

Todellinen elämä on tunkeutua oman koulun päivä! Ei ole kiertää, kiireellinen tai hätätilanteissa, ja yleensä nämä asiat eivät ole suunniteltu. Älä anna näitä asioita lisää stressiä päivä. Se on helppo tehdä vähän aikaa seuraavana päivänä, kun oppitunnit on laitettava hyllylle.

Katso kotikoulu lakeja oman valtion. Kotikoulu on erilaiset lait jokaisessa valtio, joten on tärkeää selvittää, mitä koskee oman alueen. Esimerkiksi tietyt valtiot ovat tiukempia suuntaviivoja ekp: n standardoitu osavaltion testaus. Paikallisia lakeja voi pakottaa sinua rekisteröi homeschool virallisena yksityinen koulu.

Kotikoulu kestää melko vähän aikaa pois teidän päivä. Tämä voi tehdä se vaikea pysyä kotitöissä. Jos palkata joku ei ole vaihtoehto, sisällyttämään eri tehtäviä osaksi opetussuunnitelmaa. On nuoremmat lapset match sukat koon ja värin, ja opettaa vanhemmat lapset noin mittausten mukaan ruoanlaittoon.

Opetussuunnitelman valitset pitäisi laittaa rajoituksia, mitä lapsesi on oppiminen. Käytä kirjoja, työkaluja opastaa sinua suuntaan lapsesi täytyy mennä koulunkäyntiin. Ottaa tietoa kirjoista ja rakentaa oppimisalusta, että lapsesi tekee hyvin. Jos se tarkoittaa, että olet ohita ei-kriittinen oppitunti tai kaksi, että on hieno.

Ymmärtää, mitä paikallisen koulun johtokunnan tarjoaa varoja kotikoulu. Usein tulet huomaamaan, että koulun hallitus korvaa koulutuksen tarvikkeita ja retkiä. Tee tutkimusta ja ymmärtää, mitä on odotettavissa teidän niin pitkälle kuin kuitit, maksut ja missä määrin korvausta.

Kirjoita lista kaikista syistä, miksi olet valinnut kotikoulu lapsesi. Aloita pois luettelo etuja ja haittoja julkisten koulujen omalla alueella. Seuraavaksi, kirjoita muistiin, miten aiot voittaa ne haitat ja ovat hyviä omassa luokkahuoneessa. Myöhemmin, luoda välitavoitteita ja tavoitteita haluat lapsesi päästä, kun opetat heille. Luo aikajana ne tavoitteet, joten voit olla varma, että he ovat saavuttaneet.

Tietää, milloin on aika antaa periksi. Tietää lapsen oppimisen tyyli ja opettaa heitä tällä tavalla. Etsi uusi ja tehokas tapa esittää, että tietystä aiheesta. On olemassa paljon resursseja, mukaan lukien palkata joku auttamaan. Pakottaa lapset oppivat käyttämällä menetelmiä, he eivät pidä johtaa keskinäisen turhautumista.

Muista, että jäsennelty päivä ei tarvitse olla jäykkä. Suunnitella oppitunteja etukäteen ja pysyä aikataulussa. Samaan aikaan, olla riittävän joustava, että voit muuttaa suunnitelmia tarpeen mukaan. Improvisoitu retkiä tai odottamattomia vaikeuksia opetus voi muuttaa suunnitelmia, ja se on vain hienoa.

Ota yhteyttä paikallisiin kouluihin. Se voi olla mahdollista, että lapsesi ilmoittautua osa-aika tiettyjä rikastamiseen luokkia, kuten taidetta tai musiikkia. He saattavat olla halukkaita vuokrata oppikirjoja perheellesi. Lapsesi voi myös olla pystyy pelata heidän urheilu joukkueet. Tavoittaa hallinnon ja nähdä, mitä resursseja he voivat tarjota.

Jos lapsi on auditiivinen oppija, on olemassa paljon hyödyllisiä työkaluja voit käyttää. Audio storybooks, riimittelyä, opetusta ja musiikki ovat hyviä tapoja auttaa lasta oppimaan. Jos voit hienosäätää oman opetuksen kykyjä tapa, lapsesi oppii parhaiten, ne todella päästä irti oppitunnin.

Nyt, että sinulla on neuvoja olet lukenut täällä, voit olla varma tulla kotikoulu menestys! Mikään ei estä aiemmin hyvin koulutettu ohjaaja, joten mene ja opeta lapsesi niin paljon kuin mahdollista. Kun ne ovat onnistumisia itseään myöhemmin elämässä, voit olla ylpeä.