Ympärileikkaus Hinta

Olla Parempi Kissan Omistajan Kanssa Auttaa Tämän Artikkelin

Päätös oma kissa pitäisi koskaan ottaa kevyesti. Saatat ajatella, että olet saada itsenäinen eläin, mutta saat paljon enemmän. Saat itsepäinen kämppäkaveri, joka odottaa paras! Tässä muutamia vinkkejä, varmista, että et pidä kissa onnellinen.

Jos koira ja kissa ovat parhaita ystäviä, muista pitää ne erillään, kun kirppu hoito. Koiran kirppu tuotteet ovat erittäin vaarallisia kissoille. Kissat, jotka joutuvat kosketuksiin koiran kirppu tuotteet usein kuolevat. Muista käyttää vain kissa-tuotteita kissan ja vain koira tuotteita koirasi.

Tallenna huonekalut raapimispuita ja tyynyt. On luonnollista, että kissat haluavat venyttää heidän kynnet pois ja raapia. Tämä ei tarkoita, että kissan omistaja on vaurioitunut huonekaluja. Antaa kissan kanssa paikkoja, että se on okei tyhjästä ja ohjata heitä, jos he päättävät kokeilla ulos teidän sohva. Kissa raapimispuita tulla monia muotoja ja materiaaleja, ja jotkut kissat mieluummin erityisesti tyyppi, joten se voi kestää jonkin ja erehdyksen, ennen kuin voit löytää oikea yhdistelmä varten teidän kisu.

Varmista, että pitää kemikaaleja ja vaarallisia aineita pois teidän kissa. Kemikaaleja, kuten pakkasnestettä on makea maku. Tämä kannustaa kissaa juomaan, useimmiten johtaa kohtalokkaita seurauksia. Pidä kemikaalien lukittuna kaappiin auttaa varmistamaan, että sinun utelias kissa ei päädy nauttiminen myrkkyä.

Jos olet poissa enemmän kuin päivä, sinun pitäisi olla joku katso teidän kissa. Jätä pois runsaasti ruokaa, mutta on joku tulla varmista, että se ei toimi ulos. Jos sinulla ei ole naapuri tai perhe katsomaan kissaasi, voit yleensä löytää kissan lapsenvahti muutaman dollareita joka päivä.

On aina mahdollista, että kissa voi livahtaa kodin ulkopuolella ja tulla menetetty. Tämä voidaan estää läpiajo kaulus. Kaulus sisältää TUNNUKSEN, jossa on nimesi, puhelinnumero ja osoite. Jos kissa on löytynyt, kuka tahansa voi helposti ottaa sinuun yhteyttä ja palauttaa kissa sinulle kiitos tietoa kaulus.

Voit napauttaa mies kissan omistajat neuvoa, jos sinulla on ongelmia teidän lemmikki. Voit usein saada hyviä neuvoja ystävien ja perheen kanssa. On olemassa monia online-kissa foorumeilla, jotka auttavat sinua saada vastauksia kysymyksiin. Voit myös yrittää kysyä eläinlääkäriltä.

Useimmat kissat rakastavat lounge oikea sylissä. Niin viihtyisä kuin tämä voi olla, se ei ole aina kätevä. Jos kissa on suosikki paikka, kuten sylissä tietokoneen ääressä, se voi olla vaikea saada asioita aikaan. Saada lemmikki sänky kissan ja orrella sen vieressä tuoli voi auttaa tyydyttää teidän kissat täytyy olla lähellä sinua.

Kiertää erilaisia elintarvikkeita ruokkia kissa. Jos et ruokkia niitä sama asia, päivä ja päivä, se on ainoa asia, että he voivat syödä myöhemmin tiellä.

Jos kissan raapimispuu näyttää vanha ja kulunut, älä heitä se pois välittömästi. Kun se on tässä tilassa, kissat yleensä haluavat sitä eniten. Kissasi ei ehkä halua käyttää uutta raapimapuuta ja aloittaa pilaa teidän huonekalut sijaan.

Jos sinulla on useampi kuin yksi kissa, se on hyvä idea antaa heille jokaisen oma ruokakuppi. Aseta ne kaukana toisistaan niin, että jokainen kissa on oma tila. Jos annat vain yksi kulho kissoille jakaa, se voi aiheuttaa suurempia kissoja kiusata pienempiä.

Pitää kissasi tyytyväisiä on suurin haaste tahansa kissan omistaja. Kissa ei ole aina helppo miellyttää, joten sinun täytyy tehdä parhaasi antaa heille elämää he haluavat. Tiedot säädettyihin täällä voi auttaa sinua tekemään sen, ja kun kissa on onnellinen voit olla onnellinen, liian.